Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Többi lent!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkevink12345 kérdése:

Mit csináljak? Többi lent!

Figyelt kérdés

Én egy hetedikes fiú vagyok és van egy lány aki NEM CSAK tetszik hanem nagyon szerelmes vagyok belé már több éve, de nem merem elmondani neki és az osztály olyan hogy mindenkit kicikiz, hogy ha valakivel együtt van...

Nem szokott annyira egyedül lenni de én azt szeretném hogy ne legyen senki körülötte amikor esetleg megmondanám neki

És nem sexuálisan tekintek rá hanem szeretem szóval ezt leakartam tisztázni 😀

Ja és a szülőknek se szeretném megmondani addig ameddig nem jöttünk össze esetleg

De ha nem jöttünk nem mondom meg nekik

Köszi hogy elolvastad és esetleg válaszolsz viszont ne azt írjátok hogy beszéljek vele mert nem merek + nem tudom hogy mondjam el neki mert mindig azokott kérni tőlem alamit egyből megcsinálom neki de nem tudom hogy ő hogybérez irántam...

Na most hogy kiadtam magam létszi válaszoljatok KÖDZI

2017. nov. 10. 21:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Most kicsit felismertem benned a régi önmagam. Szintén hetedikes koromban volt egy lány akit szerettem, de soha nem mertem neki elmondani. Utólag be kellett látnom, hogy én egy szánnivaló éretlen lúzer voltam, ő pedig egy arrogáns szar szemét szar alak. Mindegy is. Hívd meg egy üdítőre vagy pizzára vagy valami ... Vidd el moziba, vagy valami.
2017. nov. 10. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus. Mielőtt csajozni kezdenél,"létszi" tanulj meg helyesen írni. "Ködzi".
2017. nov. 10. 21:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. Pontosan én is beláttam amit az első. 7 éve történt
2017. nov. 10. 21:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet 1.-nek

2.-nak tudok írni csak telefonnal nem a legjobb

2017. nov. 10. 22:17
 5/14 A kérdező kommentje:
De ha elhívnám valahova és nemet mond ne is próbálkozzak?
2017. nov. 10. 22:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Hááát...az még oké, hogy néha elírsz valamit, abba még nem is kötnék bele, de ez már az a kategória, amin kicsit fel tudom magam húzni...
2017. nov. 10. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, ha nemet mond, akkor szerintem az egy elég egyértelmű válasz.
 8/14 A kérdező kommentje:
Min húzod fel magad?
 9/14 A kérdező kommentje:

7.

Értem.

Én cssk azt kérdeztem hogy próbálkozzak -e még

2017. nov. 10. 22:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát azon, ha valaki nem tud írni. Amúgy a hetes is én voltam, és szerintem ha nemet mond, akkor nem igazán érdemes erőltetni a dolgot.
2017. nov. 10. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!