Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mennyire kizáró ok ha egy lány mentális problémákkal küszködik, picit depressziós?
Figyelt kérdés
nem vagdossa magát, és nincsenek öngyilkos hajlamai sem, csak elég gyakran csendes és nem ül ki boldogság az arcára csak nagyon ritkán. Tudnátok ilyesmi lányokat szeretni, vagy ahogy tesóm mondta "senkinek nem kell egy lelki csődtömeg"? Köszönöm a válaszokat!2017. nov. 10. 06:26
11/15 anonim válasza:
Nekem kellene egy ilyen lelki csődtömeg. :P Én is voltam már nagyon mélyen, és most sem vagyok éppen a toppon, szóval olyan pár kellene, akivel teljesen átérezzük egymás "fájdalmát" (vagy annak hiányát, mert ugye ez a depresszió), és segítenénk egymásnak kijutni belőle.
12/15 A kérdező kommentje:
Ez aranyos! :)
2017. nov. 10. 20:44
14/15 anonim válasza:
Ez nem delresszió , hanem depresszív viselkedés. Olvass utána , sok sülönbség van a kettő között.
Plussz ha zavar akkor menj el pszichológushoz , vagy családsegítőbe , vagy beszélj egy olya emberrel akinek a szava jelent is valamit , lehetőleg ne családtag legyen ,hanem egy független személy ,akár egy szociálpedagógus.
15/15 anonim válasza:
Szerintem meg lehet tanulni a hoza vezető utat , hogy hogy is jó neki , nekünk.
Kompromiszum....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!