Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Alkalmatlan vagyok a szerelemr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmatlan vagyok a szerelemre, kapcsolatra? 18L

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Volt már több mint 10 "kapcsolatom", amiket általában 2-3 hétig bírtam ki. Az elején mindig azthittem, hogy na ő tényleg az igazi, aztán egyik pillanatról a másikra meguntam őket és kegyetlen módon szakítottam velük, akkor is ha a fiú szerelmes volt belém. Volt mindenféle "barátom" már, butácskább, okos és tökéletes stb....mégsem tudok megmaradni senki mellett, mindig találok valaki újat aki elkezdi izgatni a fantáziám és megszerzem őket. Lehetséges hogy sosem leszek képes normális párkapcsolatra, és családom sem lesz?
2017. nov. 9. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Uu probalj ki engem is, kivancsi vagyok hogy teljesitek a tobbiekhez kepest 😂😂
2017. nov. 11. 02:59
 12/19 anonim ***** válasza:

A megunásról az jut eszembe, hogy ám te is tehetsz ellene, ez nem csak a fiúk dolga, hogy mindig érdekes legyen egy kapcsolat! Kicsit mintha azt várnád, hogy téged kiszolgáljanak, ha nem haragszol.

Érdekesebb a dolog, ha te is aktív vagy, kitalálsz dolgokat, ez a fiúkat is inspirálhatja, ők is új oldalukról is megmutatkoznak. 2-3 hét alatt meg lehet tudni valamit a másikról, de szerencsés esetben hosszú évek múltán is derülnek ki új és jó dolgok a másikról. Az, hogy néha unalmas a másik, az természetes. Te sem vagy mindig érdekes és izgalmas gondolom, hanem néha álmos, meg fáradt, meg unott.

2017. nov. 13. 08:42
 13/19 anonim válasza:
Szia! Most mi a helyzet?
2020. máj. 21. 11:22
 14/19 A kérdező kommentje:
Szia. Azóta egy 1 éves kapcsolatom volt, de sajnos megcsaltam 2x, aztán utána megint ámokfutásba kezdtem :D de most már nem jövök össze senkivel, csak találkozgatok velük és elvagyunk
2020. máj. 25. 21:17
 15/19 anonim válasza:

Velem nem akarsz találkozgatni? :D

Amúgy általában van oka a megcsalásnak. Olyankor gyakori amikor nem igazi az elköteleződés. Fiatalon megesik.

2020. máj. 28. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez még aktív kérdés? 😀
2020. máj. 29. 18:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát én itt vagyok😄
2020. máj. 31. 22:00
 18/19 anonim válasza:
Csak nekem nem válaszolsz. :D
2020. máj. 31. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Találtál már valaki normálisat? :D
2020. jún. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!