Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyük jobbá a kapcsola...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyük jobbá a kapcsolatunkat? 18f

Figyelt kérdés
3 napja vagyunk együtt. Amikor élőben együtt vagyunk nagyon jól érezzük egymást.Nagyon hiányolom azt hogy ritkán találkozunk,pedig közel vagyunk egymáshoz (fél órára) hiányolom hogy ő (a barátnőm) nagyon ritkán elérhető. Délután 3 ig suliba van,hazaér,kb 6 óra van mire tanul stb... és így valahogy nagyon keveset beszélünk. Mondjuk kb napi 10 percet telefonálunk és hetente 1x találkozunk. Az a napi 10 perc telózás nem is lenne rossz ha minden nap, vagy legalább minden másnap együtt lennénk.De hetente egyszer 2 órát nagyon kevés.Nagyon szoros kapcsolatnak indul,de sajnos nem érzem még a kötődést. Mindketten kibírjuk egymás nélkül is,de én nem szeretném hogy ez tovább így folytatódjon. Van lehetőségünk minden nap talizni. De nem tudom mennyire merjek hinni neki? Hogy tényleg annyira elfoglalt vagy annyi kötelessége van hogy nem tud velem lenni? Én nagyon hiányolom az együtt létet. Ezt el is mondtam neki,azt mondta ő is de nem tudom ez mennyire igaz. Nem akarom elveszíteni,szoros kapcsolatot akarok kialakítani vele,ő 16 éves,lány. Rájöttem arra hogy többször kell hívjam naponta.Ha minden nap tudnénk talizni boldog lennék.Ezt nem nevezném még normális kapcsolatnak.Legelőbb pénteken tudunk együtt lenni elvileg.
2017. nov. 8. 22:48
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem: nem érzek még annyira erősen iránta,szerelem még annyira nincs. Legnagyobb szükségem most a sok együtt töltött időre van, és a kötődésre.
2017. nov. 8. 22:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom tényleg hogy mi történik,lehet hogy megcsal.. de annyira megmondanám neki. Egyszerüen napi 10 perc telefonálással és heti 1,max 2 talival elidegenedünk és eltávolodunk egymástól
2017. nov. 8. 22:56
 3/18 A kérdező kommentje:
*Magunkat, elnézést
2017. nov. 8. 23:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

3 nap nagyon kevés, hagyd kristályosodni a dolgot egy kicsit, és törekedj arra hogy heti min. 3szor találkozzatok. amúgy meg minden megoldható kompromisszumokkal. Idősebb is vagy, meg az írásból itélve nem vagy bolond, szóval esetleg segithetsz neki tanulni. Ha nagyon félted ezt a kapcsolatot akkor okosan "vezesd" és ne szálj rá teljesen.

19/f

2017. nov. 8. 23:15
 5/18 A kérdező kommentje:
Sokszor úgy érzem magam mintha nem is lennék kapcsolatban. Az a 10 perc telefonálás teljesen elvész az egész nap mellett.
2017. nov. 8. 23:26
 6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon féltem mert olyanokat hallottam hogy a lány szeret csalni... de ez lehet hazugság. És kitudja miket csinál az a sok nem velem töltött idő alatt. Kitudja mennyit hazudik, mivel mondhatom hogy nem ismerem teljesen.
2017. nov. 8. 23:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Mit csináljak?
2017. nov. 8. 23:51
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok elmenni hozzá nagyon, kollégiumban van,így az együtt tanulás is bajos
2017. nov. 8. 23:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ember...nem volt eddig barátnőd, hogy így viselkedsz?

3 napja vagytok együtt, de máris nem bízol benne, rá akarsz telepedni, és olyan szinten féltékenykedsz, mint ha az elmúlt 3 napban bármivel is eljátszotta volna a bizalmadat. El se jutottál addig, hogy bízz benne.

Előre szólok, hogy ezt nem fogja sokáig tűrni, és ha ő szakít veled, akkor azt nagy valószínűséggel nem másik pasi miatt fogja tenni. Hagyj neki teret, mert a végén bármivel is áll eléd, te leszel a legjobban megsértődve, mert fingod nincs, hogy miért tette.

Hogy létezhet ilyen egyáltalán, hogy 3 napja együtt vagytok, de nem is ismered? Mi az, hogy másoktól tudod, hogy ő félrekúrós típus?

Én a helyedben inkább átértékelném, hogy ennek a "kapcsolatnak" van-e így értelme, hogy már most, a legelején se vagy képes bízni benne, és ahelyett, hogy inkább megismernéd, kombinálsz össze-vissza.

Ha meg félrekúrós, hát lelke rajta. A viselkedésed alapján feltételezem jól néz ki, nem biztos, hogy az eszéért szereted, de 3 nap az akkor is nullára kerekíthető. Várj vele, aztán lesz, ami lesz.

2017. nov. 9. 07:39
 10/18 A kérdező kommentje:
Első barátnőm... megpróbálok változtatni a viselkedésemen.Igazad van, 3 nap az még kevés. Lehet hogy tapasztalatlanság miatt érzem így magam.Most így ahogy mondod télleg nincs miért aggódnom.Hát úgy volt hogy rövid idő alatt összejöttünk egy estére és megbeszéltük hogy együtt maradunk. A kevés együttlét miatt nem ismerem még annyira.De az is jó mert akkor titokzatos marad és mindig lesz miről beszélgetni. De amikor együtt vagyunk soha nem unatkozunk.Majd alakul minden lassan remélem.
2017. nov. 9. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!