Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar tőlem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tőlem a fiú? Én nagyon szerelmes vagyok belé

Figyelt kérdés

Szóval több mint fél éve szakítottunk a barátommal szűk 4 hónap után... nem feküdtünk le meg semmi... de nem volt a legjobb kapcsolat. Na és neki van egy nagyon jó haverja , akivel az utóbbi pàr hónapban nagyon sokat beszélünk. Miután szakítottunk az exemmel a haverja elkezdett nekem írogatni , meg észre vettem hogy kezd közeledni felém.

Most 1-2 hónapja egyszerűen nem tudok mit csinalni de nagyon belé szerettem , és mikor találkoztunk akkor megcsókolt többször is ... 2 hete találkoztunk és tett egy olyan megjegyzést hogy elhiv majd ramdira is meg átölelt , megcsókolt. Azóta minden nap ir és már mondta is hogy jó lenne talalkozni , meg ha szeretném jó lenne együtt aludni.

Az a lényeg, hogy nem tudom hogy mit akar tőlem? Csak barátság extrákkal vagy pedig komolyan gondolja?!

A barátnőm beszélt vele és neki azt mondta hogy nem tudja hogy én komolyan gondolom e... és ez miatt fél, nem mer lépni...

én meg ugye nagyon szeretem...

ötletek? :))

2017. nov. 8. 01:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nehéz elfelejtenie az 5 éves kapcsolatot ... és ez miatt
2017. nov. 12. 01:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Baromság. Új szerelem gyógyíthat régi fájdalmat.

Csak kifogás, ha igazán veled akarna lenni érdekelné a régi? Őszintén válaszolj magadnak erre a kérdésre.

2017. nov. 12. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!