Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek örülne a fiú?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki elég régóta tetszik. Nem beszéltünk még sokat de az egyik beszélgetés alkalmával kiderült,hogy mind a ketten nagyon szeretünk egy sorozatot. A fiúnak hamarosan lesz a szülinapja és gondoltam rajzolok neki valamit azzal a sorozattal kapcsolatosan. Szeretném éreztetni vele, hogy odafigyelek rá és táplálok felé érzéket csak félek vele beszélgetni ezért gondoltam, hogy lehet örülne egy ilyen ajándéknak és lehet elkezdenénk többet beszélgetni. Szerintetek örülne neki vagy inkább rossznéven venné a dolgot és azt hinné, hogy túlságosan "nyomulok" rá? A válaszokat előre is köszönöm^^2017. nov. 6. 22:02
1/3 anonim válasza:
Én örülnék neki, és szerintem a legtöbben is :D
2/3 anonim válasza:
Kort kèrhetek ? Nem akarlak letörni , de nem mindenki értèkeli a rajzokat. Egy baràtom szülinapjàra terveztem én is egyet , de egy beszèlgetésből azt vettem ki , hogy nem igazàn van oda az ötletért. Utólag örülök , hogy nem azt adtam. Ő 13/F .
Emellett jó figyelembe venni , hogy mennyire értesz a rajzolàshoz stb...
3/3 A kérdező kommentje:
A fiúnak ez lesz a 17.-ik szülinapja :) Ezen én is gondolkodtam, de ahogy láttam eléggé szereti a rajzokat. Van egy csoport amiben benne van és ott elég sok rajzos posztot oszt meg. A rajztudásomról nem szeretek beszélni, mármint eléggé alábecsülöm magam de elég régóta rajzolok és általában a körülöttem lévőknek tetszenek a rajzaim. És persze megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet^^ Köszönöm szépen a válaszokat :)
2017. nov. 7. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!