Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akar ő engem?
Olyan problémába estem, hogy kb. június közepén meg ismerkedtem egy sráccal, azt bizonygatta hogy be jövök neki(aki már korábban is keresett kb 3 éve de vissza utasítottam eléggé csúnyán mert barátom volt) és végülis találkoztunk, csók volt több nem. utána egész sokat beszéltünk egészen július közepéig, aztán meg szakadt a kapcsolat,eléggé sokat jött fel a szex téma.
Kb.augusztus végétől beszélgettünk újra,bizonygatta hogy szeret, mikor találkoztunk tényleg olyannak tűnt aki akar, állandóan csak csókolgatott, a nyakamat mindent amit csak akkor lehetett, meg egyeztünk hogy egyenlőre úgy lennénk együtt, hogy ne legyen nyilvános, kipróbáljuk ezt a dolgot, de sajnos nem beszélünk azóta, csak elolvassa az üzeneteimet, semmi reakció, mindig ki borulok ilyenkor és mindenfélét írok neki akkor reagál.
Belé estem teljesen, nem tudom ő mit akar, egyszer szívecskéket küld, meg így szeret úgy szeret, máskor meg egyszerűen nem is létezem számára.
mikor mondtam hogy beszéljen többet magáról hogy meg ismerjem,azt mondta majd ki alakul. viszont ha ki borulok egyszerűen mentegetőzni kezd, és azt veszem ki belőle hogy nem akar elvesztíeni
én 18/L. ő 24/F.
Normális válaszokat szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!