Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? 😵😏 (hosszú lesz)
Új az osztályba, de nagyon jól beilleszkedett!!! Szőke-barna hajú, barna szemű, magas, vékony...
Nagy csajozógép, de ha megtetszik neki valaki, akkor nagyon hódol neki!😂
Rengeteg olyan dolgot csinált már, ami nem illik egy fiú-lány barátságba...(de lehet hogy csak beképzelem😂) pl: Tesi óránk volt, és nekem kellett tartanom a bemelegítést, és a másik új fiú osztálytársunk, elkezdett hülyéskedni, és azt mondta a tesi tanárom, hogy ‘Ilyen nem érdemel meg téged, nem engedem SOHA hogy hozzá menj’😂 (ezen mindenki nevetett!)😂 aztán utánna megszólal a másik srác, akiről az előbb volt szó, méghozzá azt kérdezte, ‘És én megérdemlem’?😏...itt picit lesokkoltam😂😂😂
Aztán múltkor volt rajtam egy póló, amin egy híres énekes van, és egyszerre megkérdezte, ‘Mit keres ez a debil a polodon’? (Igen, NAGYON féltékeny)😒😅
És az utolsó példa, hogy múltkor a folyosón megölelt, és méghozzá szoknyába voltam, és felakarta húzni!!!😐...és még lenne egy CSOMÓ példa!!!
Na de a TI véleményetekre lennék kiváncsi...szerintetek bejövök neki???😱😨😏🤗
Normális válaszokat kérek🤗🤗🤗
Jah és mind a ketten 15 évesek vagyunk!!!😜🤓
#1 imádlak! Köszönöm, értelmesen el tudtam olvasni 0.0
Szerintem igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!