Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit irharnék neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irharnék neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit elhívtam találkozni de nemet mondott. Utána pár napon keresztül beszélgettünk majd mondtam neki pár idöpontot hogy akkor ráér e de azóta nem írt. Láttam hogy láttam és már két napja írtam ezt. Mit kéne most írni, vagy várjak még egy kicsit hátha ír valamit?Haragudhat rám?

16f 16l

2017. nov. 5. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog írni, valszeg nem érdekled és haragudhat hogy miután nemet mondott még akkor is erölködsz, megindokolta hogy miért mondott nemet?
2017. nov. 5. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyd békén. Nem látod, hogy nem akar tőled semmit? Felesleges lenne erőltetni, úgyis csak magadnak okoznál fájdalmat.
2017. nov. 5. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: igen mondta hogy miert nem jó és azt is mondta hogy szivesen jött volna és ezek után kérdeztem meg hogy neki mikor jó.
2017. nov. 5. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!