Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gaz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gaz?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy gyereket, majusban vege lett a kapcsolatunknak de en azota halalossan szerelmes vagyok belé. Azert lett vege mert nem szeretett egyaltalan es ez latszott is rajta, en pedig most ra irtam mert nem adom fel, harcolok erte...

2017. nov. 5. 18:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Es az gaz, hogy most ra irtam? Vagy inkabb felejtsem el? De azt hogyan???:((
2017. nov. 5. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:

ha nem szeret akkor jó eséllyel nem is fog, azt nem lehet csak úgy előidézni valakiben... sajnálom :(

ami meg a ráírást illeti, ha nem írtad le szó szerint hogy "harcolni fogok érted" hanem mondjuk csak egy sziával dobtad meg, akkor nem annyira gáz, legfeljebb pár sor erejéig kínosan elbeszélgettek ahogy az exek között szokás, aztán ennyi...

2017. nov. 5. 18:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Sehogy se tudnam vissza szerezni igaz?:(
2017. nov. 5. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szeret, nem is fog, bocs de ezt tényleg nem tudod befolyásolni, Próbáld meg elfelejteni, én is így voltam a volt barátnömmel, és elkezdtem sportolni, eltereli a figyelmem és sikerült elfelejtenem, nyugi majd jön más aki szeretni fog :)
2017. nov. 5. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!