Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg tehetnek ilyet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tehetnek ilyet?

Figyelt kérdés
Jártam egy lánnyal, ő 14 én pedig 19 éves vagyok mind ketten bik vagyunk egy felelsz vagy felelszel kezdődött minden kérdeztem hogy ő kipróbálná-e lánnyal mondta hogy igen visszakérdezett mondtam, hogy én is utána találkoztunk és jött minden magától először csak azt hittük kíváncsiság de kiderült, hogy több is van a dologba majdnem egy hónaposak voltunk amikor elmondtuk a szüleinknek hozzáteszem féltünk hogy mi lesz a reagció és először nem is tudtuk hogy mondjuk el de végül elmondtuk az volt a válasz hogy legyen vége ezt ők nem támogatják mindkettőnknek nagyon szar volt azóta találkoztunk titokba és barátság extrákkal van köztünk nektek mi a véleményetek erről meg tehetik ezt? nem akarják elfogadni csak majd akkor ha mindkettőnknek lesz dolga pasival addig úgy gondolják hogy ez most egy kisiklás meg ha a barátnőm 16 éves lesz
2017. nov. 5. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az a felelsz vagy felelsz? ba*dmeg ez olyan mint az orosz kivallatás, elfogadod hogy te tetted vagy elfogadod hogy te tetted...

reagció?? Hmm mi volt a reagció??

Miért kérdezed hiszen már megtetted te idióta xD apádnak vagy anyádnak hiszel hogy erre a kérdésre én válaszoljak? Mi a fas* közve van itt bárkinek ahhoz hogy te mit tehetsz meg? Ez a kérdés sem ide való ahogy az itt fellelhető kérdések 99%, komolyan erre az oldalra jön fel minden kibas*o** ember a legkisebb gondjával, nekem is vannak komoly gondjaim , kérdezlek: Mit egyek reggelire?

Vajon szeretem a pizzát? Nem tudom eldönteni..

Melyik lenne jobb ha 3 kezem lenne vagy egyse?

a fas*a kivan az embernek..

18f

2017. nov. 5. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a véleményem hogy alig érteni ezt az ömlesztett szöveget, 19 éves létedre a mondatok fogalmát tudhatnád.
2017. nov. 5. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Igy van, alig tudsz fogalmazni, nem csoda hogy nem támogatják...
2017. nov. 5. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
A negatív kommentelők kíméljenek ha bajod van a kérdéssel nem kell rá választ adni esetleg más vélemény? Valami normális embertől pls
2018. máj. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!