Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább? Hogy nyerhetem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Hogy nyerhetem el a szerelmét?

Figyelt kérdés

Igen, tudom...a 1000-ik kérdés

De nem találtam olyat, ami pont(vagy nagyon hasonló lett volna)

Tehát

Van egy fiú, aki 7.ben és 8.ban osztálytársam volt

8.ban legjobb barátok lettunk

Most, 9.ben nem lettünk osztály társak, de egy suliba járunk

Minden reggel egy busszal megyunk, ha odaértünk leülünk beszélgetni(még egy másik lánnyal is, akivel jóban vagyok)

Szoktunk olyat csinálni hogy befekszünk egymás ölébe, meg ilyesmik, meg ölelgetjük egymást, de ilyet(az utbbit) sok mindenkivel csinál

Nagyon szeretm...

Már 8.vége óta, de most mégjobban

Egyszerűen annyira szeretem, hogy azt nem tudom elmondani

De neki elvileg(tudtommal)más tetszik, és én ebbe belehalok...

Nem tudom hogy mit tehetnék, hogy ő is szeressen

Egyik reggel meg is beszéltük, hogy bizgos azért nincs barátom, mert azt hiszik hogy ő az, mert úgy viselkedünk(és ezt ő mondta)

15/l

2017. nov. 3. 18:47
 1/7 Hamimah válasza:
Bocsi ,hogy nem tudok választ adni erre, de egy cipőben járunk, csak én 8.os vagyok most, te meg 9.es. Énsem tudom hogy, hogy mondjam el neki.
2017. nov. 3. 18:53
 2/7 anonim válasza:

Szia

Szerintem kerdezd meg tőle egyik nap amikor mentek a buszon és éppen (ezt csináljátok)...Hogy ez amugy ilyen baráti?

(de persze picit nevetve es mosolyogva hogy lássa hogy nem nagyon veszed komolyan a választ mintha nem is érdekelne annyira de azert lássa rajtad hogy érdekel) Kicsit nehezen irtam le de remelem erted mire gondolok.

2017. nov. 3. 18:54
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 azt az eget de vicces vagy majdnem elröhögtem magam

#3Köszönööm, ez tök jó ötleeeet

És igen, értem mire gondolsz😅

2017. nov. 3. 19:09
 4/7 anonim válasza:
Add onmagad. Ha meglatja az enedet onnantol mar o donti el hogy beled szeret-e? Tehetsz megjegyzeseket h tudtara add es engedd h lepjen. De ha ez nem tortenik meg az ido mulasaval lehet h nem o ra kell varnod. Bar remelem nagyon hogy beteljesul a szerelmed :')
2017. nov. 3. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elöttem szólók (2-en) jól mondják, hozzáteszem kérdező, járj a kedvébe. És hívd el sétálni, találkozni.
2017. nov. 3. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
16/F Írj privátot, ha valami tanács kéne. +-ba.
2017. nov. 3. 21:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek😍majd hétfőn akkor megpróbálok valamit kezdeni
2017. nov. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!