Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Szeretném előre leszögezni, hogy ezt már nagyon rég ki kellett volna magamból adni, de most értem el odáig, hogy normálisan összerakjam a dolgokat a fejemben.

Na szóval 2016 nyarát írunk amikor is én, ésaz osztálytársam aki mostantól csak "B.", nyári gyakorlatra jártunk. Nos neki volt egy udvarlója nagyjából 2 hónapja ekkora. Ő legyen "TT".

Először is felvázolnám hogy mi is volt ebben a hármasban.

Az én bizalmasom volt B, illetve ő is megbízott bennem, bár nem nevezhetném magamat az akkor bizalmasának. B elég sokáig elútasította TT-t, viszont egy idő után engedett neki.

Nos, 2016 nyár eleje:

A lány és én nap mint nap beszélgettünk, tanácsokat kért tőlem, és nem egyszer még éjjel kettőkor is fent voltunk, mert annyira belemerültünk a beszélgetésbe. Az egyik nap feljött az a dolog, amiről én nem is tudtam, hogy TT és ő amúgy együtt vannak, csakhogy nem igazán működik a kapcsolat, mert szerinte a srác leszarja őt. Ebben eddig nem lenne semmi baj, csakhogy a srác közben az exével is beszélgetett ekkor még bőven, amiből az következett, hogy TT egyszerűen ráuszított az EXÉN keresztül egy armadát, aki B-t zaklatta. [megj.: ha könnyen fel tudod baszni magad logikátlan dolgokon, jobban teszed, ha itt abbahagyod az olvasást.]

Na szóval egy adag zaklató a lány fején, a pasija leszarja, és engem megkér, hogy segítsek neki, mert nem tudja hogy mit tegyen. A zaklatókat még tudja ignorálni, de hát ott a pasija, akivel se téma, se bármi interakció a "Szia hogyvagy?"-on kívül. Én pedig mint a bizalmasa nyilván segítettem, és - bár direkt kérte hogy ne - én találkoztam a sráccal, és elbeszélgettem vele. Neki a csaj előtt volt már 5 barátnője, nekem meg egyse. Furcsa módon én érettebben kezeltem a dolgokat, és segítettem a srácon. Úgy gondoltam hogy ez elég ahhoz hogy ő is megbízzon bennem, mert így nem riválisként, hanem barátként tekinthet rám. És a lány se érti félre mit akarok. Tudjátok, 2 az egyben. [Na meg a f.!]

M'kay, nincs probléma. A srácok segítettem, újra boldogságban élnek. Öhhm..., na ja. Egészen addig, amíg egy beszélgetés alatt, fel nem hozott egy fogadást amit egymás között tettünk. Persze mindezt úgy tette, hogy a csaj az ölében ült és csókolgatta. Tehát engem akart besározni. [Sikerült...] Az én kontrám erre a másik fogadás volt amit kötöttünk. Az általam ajánlott fogadás se volt valami becsületes, de a srác által nekem ajánlott fogadás még a jóizlés határát is átlépte. Lehet hogy én vagyok maradi, de amikor abban fogadsz valakivel, hogy 3 héten belül megfekteted a csajt, akivel 2 hete még gyakorlatilag egymás haját húztátok, és más oldotta meg a problémátokat... Hát szóval na...

Oké, hülye gyökér voltam. Segítettem ennek a parasztnak, aki aztán hátba döfött, de a lány legalább nem kezdett el utálni. Mondjuk a másik srácot se, de ez mindegy. Többször is ott várt a "helyünkön", tudtunk beszélgetni, minden jó volt. Egészen a gyakorlat utolsó hetéig, amikor is még az elején odahívta TT-t is a helyünkre. Sőt, másnap már kézenfogva vártak ott. És itt gyakorlatilag már a személyes kommunikációm a lánnyal nulla lett a srác miatt. Az utolsó napon gondoltam adok valamit a lánynak, ha már tőle is kaptam valamit, megbeszéltem vele hogy ott találkozunk a helyünkön. Hát ez nem jött össze. A sráccal együtt kézen fogva mentek el az utca másik felén, mikor ezt kérdőre vontam akkor pedig egyszerűen letagadta.

2016. Október

A lány ikertestvérével (fiú) barátkozni kezdtem komolyabban, így jó barátom lett. neki ki tudtam beszélni a lányt és a barátját, mert - miután tesók - olyan infókat tudott adni amiket más nem tudott. Ráadásul bazi jó fej. :D

2017. Február

Az ikertesója mint valami felfújt lufi durrant: elkezdett magából kikelve elküldeni a fenébe, olyan dolgokkal illetett ami nyomdafestéket sem tűr. Ha úgy tetszik, egyszerűen megutált.

2017. Október

A suliban az egyik osztálytársamtól meg tudtam, hogy ez a két jómadár szakítottak, 3 hete!

Ehhez képest TT még mindig ott nyomult a csaj körül.

Ezzel párhuzamosan - de még az infó előtt - gyakorlatilag újra összesodort minket az "élet". Sokkal lazábban tudtam vele beszélgetni, bár ez elég sok dolognak betudható, de bíztató.

Egy hétig próbáltam elfelejteni hogy mindaz amit halottam nem is létezik, de de. Még nekem is mondta, hogy a srác zaklatja és idegesíti stb. Ráírtam facebook-on, és nyögvenyelősen is, de kitért a témára: "miért írtál rám?" Én elmondtam neki, hogy ahhoz képest hogy 2 éve osztálytársak vagyunk, semmit sem tudok róla, és a többiekről, szóval elkezdtem "ismerkedni" az emberekkel. Innentől pedig mint egy lavina (amit leginkább én indítottam el), és pár keményebb szó után rátértünk az igazi problémára, avagy a bizalom hiányára.

Neki a baja az, hogy anno szarul esett neki a fogadás. És hogy folyton kibeszéltem a testvérének őt, és a barátját, ezért nem bízik bennem.

Erre az én kontrám csak a puszta tények leírása volt, azaz hogy gondoljon bele abba hogy mit tettem érte, és mit kaptam. Megjavítottam a kapcsolatát, olyat tettem, amit normális srác nem, és mégis ott hagyott romokban, miközben TT-vel pedig összejött. Innentől mintha a bizalom legfelső rétegét kezdeném el kapargatni, ami tök jó.

Ellenben múltkor egy nézeteltérés után hozzámvágta hogy nem ismerem őt. Erre ugyanazzel válaszoltam, amire ő leírta hogy mit tud rólam... és hát... Fájt.

Pár fact:

Messengerben csak "cuncimuncikám" ként szereplek nála, és ezt a mai napig nem változtatta meg.

Pontosan tudattam vele a szándékaimat, miszerint egy jó barátja szeretnék lenni, semmivel több.

Egy random facebok üzenet tőle még anno:

"Igen... Fontos vagy szamomra... Elerted azt a szintet.. H kenyegeben ha kerdeznek valamit.. Pl.. Van olyan akivel megosztanal szinte mident.? Vagy csak szimplan meselni.. H mi volt a suliba.. Ratudalak vagni.. <név>.. TT is mindig huzta szajat.. Mert csomoszor szobahoztalak.. (Ebbol is latszik h sokat jaesz a fejemben...) azt is szeretem.. H tudunk beszelgetni... Mindig van tema.... Szoval.. Nem volt meg olyan h. Meguntalak volna.. Azt nemtudom h te engem untal e mar meg... Szivesen mentem le hozzad a bolthoz.. Ami furi. Mert nekem altalaban ugy kell konyorogni h menjek mar valakivel valahova ( felhozom pl-nak... Pecs) en nem kerem toled h valtozz meg.. Azt nem szeretem mikor kiabalsz.. Meg csapkodsz.. Toporzekolsz

. meg h mindenen ugy felhuzod az agyad

.. De azt birom.. H annak ellenere h tegnap megmondtad h hagyjuk meg mindig irsz😜 ... Szerintem a felet nem irtam le.. De most nem jut eszembe mas.. Viszont te jossz a rolam alkotott velemenyeddel (mindent turok😂 )

Egyebkent a turorudit is koszonetkepp kaptad.. Csak nem mondtam"

Kérdések:

Jogosan az indoka, vagy tovább kellett volna lépnie?

Próbálok vele barátságosan viselkedni, tanácsokat adni, mert tudom hogy nehéz időszakon megy keresztül, de lehet valami haszna, vagy csak az időmet pazarlom?

Miként kellene viselkednem vele? (kissé önbizalomhiányos, de annál inkább makacs)

[Bocsi hogy ilyen hosszú lett, de ez az egész már egy ideje nyomasztja a lelkem.]

Nyugodtan írhattok privátot is, szívesen válaszolok és beszélgetek. :D

17/f

2017. okt. 31. 00:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10 Nem veszem támadásnak, jogos amit írsz. Viszont a tesója is benne volt szerintem, mert hát mégiscsak ő is kibeszélte őket. Persze erről már nem dumált nekik. :D

Köszi a válasz amúgy. C:

2017. nov. 1. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!