Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan szeretnétek, ha egy srác leszólítana benneteket?
Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 20:57
11/17 anonim válasza:
1-es XDD
Ha oda mer jönni és kezdeményezni, azt már értékelem. A mai világban inkább a Facebook-on ráírnak a lányokra.
12/17 anonim válasza:
Én először simán csak rá szoktam csapni egy jó nagyot a seggükre.
13/17 anonim válasza:
Sehogy, mar a lanyok mennek oda.
14/17 anonim válasza:
“Szia, én XY vagyok, van kedved beszélgetni?” Ezt valamelyik előző kommentelő írta, személy szerint én ettől falra tudok mászni ,ugyan az a sablonos szöveg mindig “szia van kedved beszélgetni” (már azt csináljuk) inkább menj oda hozza és pl szia te XY vagy igaz? Aztán meg csak kezdj el vele beszélgetni hogy mondjuk láttad valahol pl egy röplabda versenyen és aztán kérdezel valamit. Mindegy amúgy mit csak valami témát találj ki ami hozza kapcsolódik meg egy kicsit hozzad hogy tudjon vissza kérdezni.
15/17 anonim válasza:
Szia. I phone X em van
Bmw m a garázsban
10 millio a szamlamon
Buta vagyok es bunko de divatos cuccaim vannak
90 % az esely
16/17 anonim válasza:
Én pl értékelem ha odajön, attól viszont falra mászok amikor az egyel felettem járó fiúk instán írogatnak, hogy legalább próbáljuk meg, fuuh... Az tetszene ha odajönne élőben,h "Szia Te XY vagy igaz?" szóval ezzel egyet értek. Meg én pont röplabdázok szóval tetszene ha verseny után odajönne egy pali. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!