Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelltúlkomplikálni? (Leírásban kifejtem)
Szóval tetszik egy lány az osztályomból.Ezen a héten eggyütt voltunk hetesek és sokat nevettünk meg beszélgettünk.Ma utolsó órán mondom neki,hogy ez egy jó hét volt nem?Ő meg azt mondta,hogy nem.Pedig eléggé sokszor szoktunk szemezni,keresni egymás társaságát.Szóval a kérdés az,hogy szerintetek szeret-e és ha igen,hogy valljam be neki.
Mindketten 13 évesek vagyunk(nem kérem a "ez túl korai még"válaszokat)
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Amúgy a lányt 1 éve ismerem.Mindig is ilyen "jó barátok" kapcsolatunk volt.Én ott voltam,ha valami olyan volt és ő is mindig segített.De mostanában máshogy viselkedik.Mindig néz órán ha valami vicces vagy szomorú van és ahogy reagálok ő is próbál úgy reagálni rá.
Remékem ez segített.
13 évesen nem lehet szerelmes az ember..... -.- (és nem, nem kötekedni akarok.)
Ennyi idősen még nem termelődik az ezért felelős hormon az emberek szervezetében... 14 évesen KEZD, vagy sokkal késöbb. 15 évesen már jobban meg lehet külömböztetni a puszta kötődéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!