Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? (A leírásban kifejtem)
Szóval van egy lány akibe szerelmes lettem.Eléggé sok közös van bennünk de van sok ellentétünk is.Egy nap észrevettem,hogy órán mintha rámnézne.Amúgy sokat viccelődünk egymással.(Elvesszük egymás holmiját,vicceket mondunk stb.)Eléggé félénk egy ember vagyok.Köszönöm az értelmes válaszokat!
13/F
Ezek alapján egyértelműen szimpatikus vagy neki.
Nyugodtan közeledj felé. :)
Szia!
Hát figyelj, én ugyanígy vagyok az egyik barátommal, minden hülyeseget megcsinalok vele, megsem tetszik nekem, vagy lennék belé szerelmes. :D
Elveszem egy csomó cuccát, minden poént elmondok neki (igaz nem nézem órán, max a füzetét). :D
Szerintem várj még pár jelet, aztán megpróbálhatod nála, igaz ha csak haverként gondol rád akkor nagy égés lesz, és akár a barátságotok is tönkremehet, rosszabb esetben.
Esetleg mióta ismeritek egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!