Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik ilyen komplexus? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen komplexus? Mit tehetek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Na szóval, kérek elsősorban mindenkit, hogy ha lehet, akkor csak olyan irjon, aki tényleg normális választ is tud adni. Köszönöm.

Tizenpáréves vagyok, és feltűnt, hogy az osztálytársaimmal ellentétben, engem baromira hidegen hagynak a velem egykorú srácok. Mindig az idősebbek felé vonzódtam. De nem az olyan, hogy pl én vagyok 12 ő meg 17, hanem hogy min. 15-20 évvel idősebb nálam, ami belátom kissé beteges, de ezzel nem tudok mit csinálni. Hónapokkal ezelött, elég közel kerültem a szomszédomhoz, aki 18 évvel idősebb nálam, és megcsokolt. Az volt életem első csokja. Azota is csak rá tudok gondolni, a napom minden egyes szabad másodpercében. Viszont azota nem beszéltünk, nem is volt rá lehetőségünk, és nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon tanácstalan vagyok... Kérem segitsen valaki.

(egy pár részletet azért igy kihagytam a történetből, de az már lényegtelen)

2017. okt. 18. 00:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es

Nagyon úgy tünik h túl sokat filozofálsz de tapasztalatod az csak abban van h okoskodj. Kevesebbet tudsz te az embekről mint amien lánytványt próbálsz kelteni.

Én meg csak annyit irtam neked (amire fogadni mernék) a kérdés kiirójának az után lett apakomplexusa miutan kimosta az agyát egy a pedofil.

2017. okt. 19. 20:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Na szóval...

Nem szeretnék privátokra válaszolni.

14 éves elmúltam...

Köszönöm a válaszokat!

A férfi nem pedofil!

2017. okt. 19. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:
47%

Mivel keltettem olyan látványt, ami azt igazolja, hogy értek az emberekhez? Azzal, hogy leírtam, hogy hiányos és hibás a tudásod? Egyáltalán mikor volt szó az emberekről?

Túl sok filozofálás nem létezik, ha pedig számodra az okoskodás jelentése egyenlő más baromságainak kijavításával, akkor igen, okoskodtam... viszont ennek sem ez a definíciója, szóval úgy néz ki nem tudod felfogni, amit leírsz, de amilyen a helyesírásod, lassan én sem leszek képes dekódolni ezeket az idegányolt szövegeket.

Olyat pedig nem írtál, amit a 11-es válaszodban állítottál, szóval még hantázol is, ejnye.

Részemről ez a "vita" (szégyen annak hívni) ennyi volt.

A kapcsolatot elítélem, de a ti életetek, és 100%-ban tiétek a döntés kedves kérdező.

2017. okt. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!