Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ő most hazudik?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm ráirt a szerelmemre... és mondta h miatta depizek. És a szerelmem rámirt és meg is mondtam h nekem nagyon is bejön! És őneki is nagyon tetszek és h szép vagyok meg ilyen de túl fiatal vagyok hozzá... és 2 év különbség van köztünk! Nem nagyon értem. (A télen meg egy 3 évvel fiatalabb lánnyal járt) és még az volt + a kifogása h neki más tetszik! én már télleg zavarba vagyok.2017. okt. 6. 23:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt eretlenebb vagy.
2/2 anonim válasza:
Hidd el naggyon naggyon sok az a 2 év!!!Nagyon sok kulombseg van ám. + még egy ilyen fiunak masok a szexualis igényei is.én egyszer jartam 14 évesen egy 16 éves fiuval es 1 honapig tartott mert ő is meg én is mast akartunk, meg a barati tarsaságunk is nagyban eltért.meg az életfelfogásunk se egyezett, neki is más problémai voltak meg nekem is. Hidd el nem jó egy ennyi idossel jarni!!!!! Inkabb varj egy veled egykorura énis igy tettem es azota van egy stabil 1 éves párkapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!