Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vigyek neki ajándékot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek neki ajándékot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy lány, akivel nagyon régen ismerjük egymást, és az utobbi időben együtt voltunk. Minden jol ment, viszont most azt mondja, hogy elege van a férfiakból és idő kell neki. Nekem borzasztoan hiányzik, és attol félek, hogy el fogom teljesen veszíteni. Arra gondoltam, hogy egyik nap viszek neki valami kis ajándékcsomagot, amiben benne van a kedvenc itala, édessége és mondjuk egy virág. (Esetleg még valami?) Berakom a kerítésen, rá lenne írva a neve, és becsöngetek, majd távozok :D Szerintetek rossz ötlet? Vagy csinaljam máshogy inkább?

18/F

2017. okt. 4. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon édes ajándék lenne szerintem, bár ez lányfüggő. Meg attol is fugg mennyire komolyan gondolta azt, hogy idő kellene neki.
2017. okt. 4. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem örülne neki, csak még ki kell pontosan tervelnem...:D
2017. okt. 4. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én rózsát tennék bele :D sok sikert
2017. okt. 4. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagy jobb lenne ha nem otthagynam az ajandekot, hanem atadnam neki ott a kapuban??
2017. okt. 4. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igazából ne csengess, lehet nem lesz elég időd elfutni :D

Vagy ha családja találja meg, az is elég kellemetlen lehet,

de mindenkepp tedd meg :)

2017. okt. 5. 10:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Szeretnek a szulei engem szoval nincs gond
2017. okt. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!