Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, igazam van hogy ezért szakítottam?
17/f 16/l
Szakítottam a barátnőmmel (5hónapja jártunk) mert rászokott a cigire és nem akarta letenni hiába kértem. Adtam neki elég időt, hogy leszokjon, a rekordja 4 óra volt... Mondtam neki, hogy nekem ez nem megy, egy fiúnal is visszataszító, de egy lánynál.. nem akarom a büdös füstszagot érezni rajta és a lehelletén. Nálam ez abszolút kiábrándító és nagyon dohányzás ellenes vagyok. Meg maga az elvi kérdés, mit keres 16 évesnél cigaretta? Mit gondoltok? Pici bűntudatom van...
Egyáltalán nem kelt erős függőséget, de ettől függetlenül a dohányzó számára egy nagyszerű érzést ad.
Kipróbáltam, hogy leteszem egy hónapra, azalatt a nikotin is bőven kiürül a szervezetből, pszichikai függőségem alapból sem volt, ki is bírtam, nem volt rossz érzésem, hogy nem cigizhettem, viszont jó volt, amikor újra rágyujtottam...mint mikor nincs otthon chips, nem akadsz ki miatta, de azért jó ízűen ennéd.
Válaszolva a kérdésre, elég kontrás téma, lehet azt mondani, hogy "az ő dolga" a dohányzás, viszont Te szagolod... Lehet azt mondani, hogy "nem szeretett eléggé, hogy ilyen kis dolgot meg tegyen érted", de Te sem szeretted annyira, hogy ilyen kis dolgot elnézz neki. Magadban kell lerendezni, ha Neked nem fér bele a cigi, akkor nem hibáztathat senki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!