Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? Nem egyedi sztori, az biztos.
Sziasztok!
Szóvaal...a nagy helyzet, hogy szeretem egy tanárom. 9 év korkülönbség van köztünk, nem, nem pedofil perverz az ember, s nem, nincs "apa komplexusom", s nem is a "hatalma", vagy a tekintélye miatt érdekel. Csak kortól, s pozíciójától független szeretem őt. S külső vélemények szerint (külső, mint külső szemlélő) ez több mint valószínű, hogy kölcsönös. Valószínű ő is szeret.
Csak semelyikünk nem mer komolyabban lépni. (Igen, tisztában vagyok a jogi következményekkel, illetve a törvényekkel.)
A "kölcsönös kémia" megvan, a flörtölés szintén. Mennek az utalgatások virágnyelven, a "véletlen" érintések a kézfejen, "hölgyem"-nek hív gyakran, mások előtt is, elpirul, ha a szemembe néz hosszan, stb. Sőt, fogta már meg mindkét kezem, s kért fel táncolni (engem egyedül egy nyilvános sulis rendezvényen). Néha írunk Facebookon és e-mailen is. Sőt, most elhívott egy programra, amit ő szervez, s szeretné, ha elmennék. Viszont semmi konkrétabb lépést nem tettünk, s a várakozás és a vágyakozás megőrjít... Valamint mégiscsak kételyek gyötörnek, hogy vajon azért nem lép olyan határozottan, mert nem mer, s nem teheti, vagy azért, mert esetleg tévedek, s egyáltalán nem kölcsönös a dolog.
Szóval ha valakinek van valami tapasztalata, véleménye, tanácsa, esetleg ismerősnek az ismerőse sztori, - bàrmi, ami ide kapcsolható, s segíthet nekem - kérlek írjátok le! Tényleg bármi jöhet a szokásos "lecsukhatják", "az állásába kerülhet", "meg akar dugni" maszlagon kívül.
Előre is nagyon köszi!
6# Nem hinném, hogy ezzel a korkülönbséggel az apám lehetne.... vagy gyakori a 9 éves korban való apaság? -.- Nem mellesleg én nem pszichológust, hanem magyar tanárt ajánlanék neked, hogy a szövegértésed fejlesszétek, ugyanis nem degradáló kommenteket kértem, hanem történeteket, véleményeket - ami lehet negatív is, de ésszerű, s értelmes legyen, ne egy odaböffentett "beszólás", mint a te válaszod.
Illetve sajnálom, ha ennyire unod az életed, hogy a GyK-n kell keresned posztokat, ami alá oltogathatsz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!