Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Tehetek valamit?
Egyenlőre én is így vagyok ha megnyugtat csak az ellenkező nemből.
A korosztályom jelenleg még mindig egy menyét és egy borz agyi szintje között áll, legalábbis azok között akiket nap mint nap látok és tudom, hogy mit művelnek.
Már csak azért merem kijelenteni, mert mifelénk annak az embernek van élete aki a suliban rohad egész nap hétvégén meg úgy leissza magát, hogy nem is tudja mi történt péntek délutántól hétfő reggelig és ennyi egy egész heti teendője...
Bezzeg mi haverommal már élettelenek vagyunk úgy, hogy sulizunk, dolgozunk mind a ketten suli után, ha úgy van időnk akkor meg elmegyünk valahova azért kis nyugizás képpen vagy beülünk egy kávéra valahova beszélgetünk meg normális felnőttként viselkedünk nem úgy mint egy épp a bulizós életét elkezdő 16 éves.
Persze érdekelnek a nők minket, ki ne nézné meg őket vagy beszélgetnénk róluk, de haverommal úgy vagyunk, hogy majd akkor ha végre növesztenek is valamit a kis fejükbe és nem csak a divatbaromságokat csinálják.
20/F
Végre... Társ!
Dettó ugyan ez 14 éves lány koleszos vagyok és folyamatosan csak azt hallgatom de helyes, milyen cuki, nekem ez jön be, neked még mindig nem jön be senki...stb
Átérzem hidd el! Szerintem normálisok vagyunk!
(Képzeletbeli pacsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!