Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet valami?
Néhány hete megismertem egy srácot (16) , nagyon megtetszett , egy lánytól aki régebb óta ismeri azt hallottam , hogy nagyon tetszek neki , és totál belém van esve , én is észrevettem a jeleket (megvárja velem a buszt , holott az övé hamarabb megy , megölel mindig mikor találkozunk , elkísér sulin belül) , aztán a srác megkérdezte, hogy járunk-e , nagy boldogan igent mondtam , tök jó volt , nagyon örültem az egésznek , ő is , majd egy hét múlva szakított velem , mert ,,nincs felkészülve egy kapcsolatra" (8.os korában volt utoljára bnője) , bocsánatot kért , azt mondta bármi lehet még meg szeretné , hogy barátok maradjunk . A lány , akitől tudtam , hogy tetszek neki , azt mondta , hogy nagyon szarul érzi magát a srác az egész miatt . De azóta mióta szakított velem , nem is beszélünk , kerül , és nem válaszol ha írok neki .
Ebből még lesz bármi is , ahogy ő mondta (egyáltalán mit jelent az h nincs felkészülve egy kapcsolatra ?) , vagy inkább hagyjam , tegyek le róla ?
engem anno így koptatott le egy srác, és jött össze egy másik csajjal... :D "tartsunk szünetet, mert még nem vagyok túl az előző kapcsolatomon (4 évig tartott), úgy 1 hét múlva beszéljünk mire jutottam" 1 hét múlva kiderült h barátnője van, de ha én nem írok neki h mizu, azóta se beszéltünk volna szerintem :)
egyébként nem minden pasi ilyen, várd ki... de szerintem ha akar valaki valamit, az nem igazán tudja megállni, hogy ne keressen, főleg ha előtte így viselkedett. vagy képbe jött valaki, vagy rájött hogy valami mégsem tetszik benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!