Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Szerintetek ebből lehet valami?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 12 éves lánnyal aki szerintem kedvel engem mert egyfolytában velem volt meg engem hívott el mindenhova és úgy érzem beleszerettem én is
szerintetek ebből lehet kapcsolat vagy felejtsem el a lányt?
14/F
2017. aug. 16. 22:52
1/6 anonim válasza:
Hát 2 év még nem is lenne gond, de lehet már most is van nemi vágyad, amit ugye 12 évessel nem élhetsz, mert akkor kapsza a valagadra a törvénytől.
2/6 3 napos mákos lecsó válasza:
Simán élhet nemi életet a 12 éves barátnőjével.
3/6 anonim válasza:
Attól mert élhet az nem az jelenti hogy kell is.
4/6 A kérdező kommentje:
Nemi életet nem kívánnék vele élni max ha komolyabbra fordulna a kapcsolat ha akár 2 évig eltartana mert azért szerintem 16 évesen 14 évessel nem gáz főleg ha akár ő is akarja mert hát egyenlőre nem is a Nemi vágyaim kiélése végett jönnék össze hanem mert tényleg a személyisége miatt és a szeretethiányom kiélése végett mert talán a csók ölelés meg belefér nem?
2017. aug. 16. 23:31
5/6 A kérdező kommentje:
Meg még attól félek hogy félreértem őt és ő nem akar tőlem semmit de én piszkosul beleszerettem
2017. aug. 16. 23:32
6/6 A kérdező kommentje:
Félek attól hogyha bevallom az érzelmeimet egyszerűen megijed tőlem és soha többé hozzám se szól majd
De nem tudom mert állítólag van barátja de tegnap mellettem akart aludni és hagytam is úgyhogy szerintem a kapcsolatuk a végét járja
Persze semmit sem csináltam vele az ágyban csak beszélgettünk. Ui.: bocs hogy ilyen gyakran írok kommentet de egyszerűen egy beteg embernek érzem magam mert belészerettem de mellette mégis boldog voltam egyszerűen ugyan olyan mint én csak lányba és így nagyon érdekelnek a válszaitok
2017. aug. 16. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!