Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lehet valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akkre trgnap ráírtam és vissza is írt, majd megkérdeztem hogy van-e kedve ismerkedni aztán 2-3 perc múlva írt vissza, gondolom megnézte az adatlapomat és utána írta hogy miért ne.Kérdeztem tőle és ő is vissza kérdezett.

Kiderült hogy ő is ugyan abban a kerületben lakik mint én.Igazából jól elbeszélgettünk a zenéről és arról hogy neki van 2 zenekara.Aztán mondtam hogy megyek aludni és megkérdeztem hogy ma lenne-e kedve beszélgetni és mondta hogy megy x helyre (leírta) meg mondta hogy találkozik pár haverjával, de majd meglátja.

Én nem szeretném ebbe beleélni magam mert csak csalódás lenne, de szerintetek lehetne ebből valami kapcsolat a későbbiek folyamán?

2017. júl. 3. 11:13
 1/5 mcrgt2 ***** válasza:
Hátha a gyerek komolyan veszi es nem játszik veled akkor igen
2017. júl. 3. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Honnan tudhatom hogy nem szórakozik velem?

2017. júl. 3. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
ha komolyan ír neked, kedves, viccelődik stb vagyis olyan dolgokat csinál amiket szokás csinálni flörtöléskor akkor 100% komoly.
2017. júl. 3. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha nem szabad semmibe sem igazán beleélni magadat, mert sokszor a biztos is bizonytalan.
2017. júl. 3. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A leírtak alapján lehet valami es3lyem a fiúnál? Tegnap beszéltünk először...

2017. júl. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!