Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami?
Van egy fiú akkre trgnap ráírtam és vissza is írt, majd megkérdeztem hogy van-e kedve ismerkedni aztán 2-3 perc múlva írt vissza, gondolom megnézte az adatlapomat és utána írta hogy miért ne.Kérdeztem tőle és ő is vissza kérdezett.
Kiderült hogy ő is ugyan abban a kerületben lakik mint én.Igazából jól elbeszélgettünk a zenéről és arról hogy neki van 2 zenekara.Aztán mondtam hogy megyek aludni és megkérdeztem hogy ma lenne-e kedve beszélgetni és mondta hogy megy x helyre (leírta) meg mondta hogy találkozik pár haverjával, de majd meglátja.
Én nem szeretném ebbe beleélni magam mert csak csalódás lenne, de szerintetek lehetne ebből valami kapcsolat a későbbiek folyamán?
Köszönöm a választ!
Honnan tudhatom hogy nem szórakozik velem?
Köszönöm a válaszokat!
A leírtak alapján lehet valami es3lyem a fiúnál? Tegnap beszéltünk először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!