Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány akinek van barátja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából nem rég ismertem meg, de már az első nap folyton felém nézett..aznap este bejelöltem fb, visszajelölt és egy jót beszélgettünk, se sajnos láttam hogy "kapcsolatban" van... és amit nem értek hogy annyira kedves,közvetlen mintha nem is lenne pasija, és borzasztó aranyos, egésznap csqak ő jár a fejemben.. Lehet gerinctelenség lenne harmadiknak lenni egy kapcsolatban, de kitudja hogy milyen szinten áll a kapcsolatuk, és nekem őszintén nem érdekelne ez, vagy akármilen baj is belőle csak hogy enyém legyen *-* Tanácsokat,segitséget vagy esetleg ilyesmi élmények megosztását várom! :) 17vagyok a lány pedig 18.2017. szept. 27. 21:49
11/11 anonim válasza:
Lehet nem fog tetszeni a véleményem,de jól mondtad gerincetelen dolog lenne tőled,és ha ő csak nagyon jó barátként tekint rád,akkor még el is veszítheted.Ha fontos neked,akkor tarsd tiszteleben,hogy együtt van valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!