Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne nála esélyem? Mit csináljak?
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem!
van egy fiú az osztályban aki nagyon tetszik
szerintem rendes de a barátnőim szerint nem.
nem merek vele beszélni se messengeren sem személyesen
mert félek,hogy a szemembe röhög.
nem tudom,hogy lehet-e érteni a gondolatomat, de ha nem akkor módosítok rajta
Előre is köszönöm!
Miért nem gondolják a többiek, hogy rendes? Mennyi időt töltötök együtt?
Egyébként próbálj "kutakodni" utána, akár barátaitól, akár internetről! Ha megtudsz valamit, ami segít, akkor sokkal egyszerűbb lesz a helyzet.
beszélj vele. Inkább személyesen. Tudom nehéz lesz,de ha nem cselekszel elöbb utóbb lesz valakije. Szoval ne várd,hogy kitalálja mit akarsz tőle
Csak azért jobb,hogy személyesen beszélsz vele mert válaszolnia kell. Mostanában sokan vissza se írnak.
Szerintem figyel a srác, hogy hogyan viselkedsz, beszélsz-e más srácokkal (a srácnak kellemetlen lenne, ha lenne barátod, és úgy próbálna neked udvarolni), ilyesmi. Itt nincs jó meg rossz válasz vagy ilyesmi; nem kell másnak mutatnod magadnak, mint ami (persze nem kell bunkónak lenni, csak ha pl. szűkszavú vagy, akkor nem kell kényszerből fecsegni össze-vissza). Egy darabig figyel, aztán ha úgy látja jónak, akkor odamegy hozzád beszélgetni. Én csak tisztelni tudom azért, hogy nem a facebookon keresi meg, hogy ki vagy, hanem odaáll, és megkérdezi a neved, és csak utána jelöl be.
Egyébként ő is hibázhat; legközelebb majd sziasztokkal köszön a lépcsőfordulóban, és nem lesz félreértés. Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor törekedj arra, hogy ha a közelben van, akkor egyedül ácsorogj a folyosón, vagy vmi ilyesmi, elvégre ha a barátnőiddel fecsegsz, vagy csak sorban állsz az osztálytársaiddal, akkor sokkal veszélyesebb neki Téged megközelíteni. Persze a bűbájos mosolyodat se felejtsd el ;)
Ha meg valami nem jön össze, akkor nem; ennyi. Majd lesz még sok dolog, ami nem jön össze, de ahhoz, hogy valamilyen sikert érjünk el, el kell fogadnunk azt, hogy veszíthetünk, hogy sebezhetőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!