Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit érez pontosan szeret vagy nem? Hogy adjam tudtára?
Figyelt kérdés
Megkértem az eggyik barátnőmet,hogy kérdezze meg,hogy mit érez irántam és azt kérdezte,hogy szép vagyok-e és azt mondta nemvagyok csúnya ez jót jelent? Látom,hogy szünetekben engem nézett nagyon sokszor lehetseges,hogy nem mer lépni? Kérlek segítsetek!! Hogy adjam tudtára? 13/L a fiú is 13 évfolyamtársam.2017. szept. 25. 17:49
1/4 anonim válasza:
Nem csúnya=látott már szebbet is=átlagos.
Ha szerelmes lenne beléd, azt mondta volna, hogy szerinte szep vagy. Bár az is elképzelhető, hogy csak azért mondta azt, hogy nem vagy csúnya, hogy ne fogj gyanút, hogy szerelmes beléd. Viszont akkor ebből le kellett volna szűrnie, hogy tetszik neked, es akkor nem kellett volna mit titkolnia... Szerintem inkább az elso meglátásom lesz a nyerő. Sajnálom :(
2/4 anonim válasza:
Hát egy próbát megér az, hogy odamész és beszélgetsz vele.Majd hívd el valahova ha ő nemlép akkor lépj te.
3/4 A kérdező kommentje:
Mais egész szünetben engem nézett de annyira durvan hogy már zavarbaejtő
2017. szept. 25. 21:19
4/4 A kérdező kommentje:
Kérlek még irjatok még válaszokat.
2017. szept. 26. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!