Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú bálnázik egy lány előtt először csak fogadásból aztán utána még legalább hússzor annak van valami jelentősége? XD
Figyelt kérdés
Nem tudom ismeritek e ezt a szót de a vizilabdás fiúk szoktak bálnázni mikor kikötik a fürdőnadrágjukat és félbukfencet csinálnak a vizben. Nyáron egy táborban az egyik fiú nagyon vagány volt és ezt többször is megcsinálta fogadáson kivűl. Ezek szerint tetszhetett neki h megbámuljuk a fenekét? A többi lány mindig elfordult de én meg végignéztem ez igy normális? Vagy valami perverz állat lennék?2017. szept. 24. 09:22
1/2 anonim válasza:
Az hogy éretlen, nagyképű és komolytalan, mást nem nagyon.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Igen tényleg elég éretlen szegénykém meg egoista is
2017. szept. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!