Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szerelem pontosan?
Persze, ez relatív, de mi számít annak? Milyen érzéseket vált ki az emberből? Nem voltam még szerelmes, ezért érdekelne! A válaszokat előre is köszönöm! :)
15/L
A szerelem olyan érzés mint mikor beleszívsz egy szál jófajta cigibe miközben vársz a buszodra.
15/F
Amikor folyton csak rá gondolsz. Zavarba vagy a közelébe. Boldog vagy amikor látod. Ha más lánnyal/fiúval beszél féltékeny vagy. Bármit megtennél érte. Ha valami baja esik szomorú leszel. Aggódsz érte. Ha vannak hibái nem zavar téged.
Hát nagyjából ez.
Első válaszoló fogadja őszinte gratulációmat amiért 15 évesen már cigarettát szív. :D
Csak, hogy hasznos is legyek: annak a bizonyos személynek a közelében zavarba vagy, elpirulsz, össze-vissza beszélsz, a szíved hevesen ver. Sokszor jut eszedbe, van hogy egész nap ő jár a fejedben, elképzeled magadat vele különböző szituációkban, jó érzés fog el amikor csak eszedbe van. Keresed mindenhol.. a buszmegállóban, a parkban, a suliban, a boltban, az utcátokban. Ha meglátod elkap egy bizonyos jó érzés, próbálod felhívni magadra a figyelmét, gyakran keresed a tekintetét, örömmel tölt el ha beszélgethetsz vele, ha kezdeményez valamit (pl elhív randira, vagy csak odamegy beszélgetni), ha meglátod, ha rád mosolyog, ha megölel, vagy ha már ott jártok akkor megpuszil, megcsókol. Hiányzik neked.. :)
Én így tudnám leírni saját tapasztalat alapján. Persze direkt úgy fogalmaztam, hogy a lány szemével nézzük a szerelmet, ne a fiúéval. Gondolom egyértelmű, hogy a fiú esetében kicsit más pár szituáció. :)
Először 13 évesen voltam szerelmes. Előtte is tetszett a fiú (ő volt az első fiú, aki tetszett), de pontosan emlékszem, hogy egy pár napos iskolai szünetben anyukámmal elmentünk valahova és akkor kezdtem többet érezni iránta. Folyamatosan rá gondoltam, hol lehet, mit csinálhat, milyen helyes, milyen jó lenne vele lenni. Egyik éjszaka aludni sem tudtam. Azóta zavarban vagyok a közelében, féltékeny vagyok ha más lányokkal beszélget vagy nevetgél, nem merek ránézni, de mégis egész nap őt bámulnám, elmerülnék a szemeiben. Mindenről ő jut eszembe. Folyton azon gondolkozom, milyen jó lenne, ha járhatnék vele, ha megölelhetném, megcsókolhatnám. Sokszor álmodtam vele és mindegyik olyan jó volt.
Valami ilyesmi. A viszonzott szerelem pedig sokkal jobb, legalábbis gondolom, mert nekem még nem volt benne részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!