Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki egy fiúnak, hogy szeretem?
#1 ha az olyan konnyu lenne...
Kerdezo: beszelgessettek sokat! Sajnos en is igy vagyok, szval tobb tanacsot nem tok adni
Az már megvan, sulinapokon mindennap szoktunk beszélgetni, sokat mosolygok rá, és szerintem az összes barátnőmnek leesett már, hogy bejön nekem, mert ma, kémián(rajtam kívül 5-en voltunk), amikor beszélgettünk a büfében az asztalnál, sokkal visszafogottabb voltam,a sráccal, mint úgy kb mindenki mással szoktam lenni.
Halkabban is beszéltem, meg jobban hadartam, kicsit szét voltam esve, szóval érted.:D
Nem azt kell elképzelni, hogy egész álló nap a nyakán lógok, hanem 1-2 szünetben+ amikor egymás mellett ülünk órán, szoktunk beszélgetni.
Szóval szerintem ez nem olyan sok.
Egyébként elkértem tőle korábban egy füzetet, amikor odaadta, megköszöntem, és mielőtt visszaadtam volna beleírtam, hogy: Köszi!<3 :)
Szóval, lehet megvolt a vallomás, és rájön, hogy érzek valamit.
Ja jelek: néha látom, hogy néz, visszafogottabb velem, csomószor megvár(vagy feltűnően lassan csinál dolgokat, és ha kapkodok felgyorsít,hogy beérjen:D) és együtt megyünk a terembe, ha előttem ül, hátra fordul+ oroszt tanulunk és néha oroszul mond valami vicceset vagy a tanár hangját parodizálva valamit(nagyon parás a hangja ilyenkor, olyan mély, kísérteties:)).
Meg tudja, hogy imádok enni, és megkínált a kajájából.
Szerintetek ezek jelnek számítanak?
Köszi neked is!
Amúgy én, se tök béna vagyok(ezért is tettem fel a kérdést:D)
Még pasim se volt soha, se kavarás, se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!