Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez kínos? Most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez kínos? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki tetszik.Egy suliba járunk.És amikor indultunk le ebédelni a két barátnőm odalökött hozzá és én nekimentem.Mondtam is hogy :Bocsi!Elég kínos volt.Otthon ráírtam ugyanerre a fiúra hogy :Szia.Bocsi hogy neked mentem az aulában,véletlen volt.És látta de nem ír vissza.Holnap megint találkozunk a suliban és nem akarok vele találkozni mert kínosnak érzem.Szerintetek?Mit csináljak holnap?
2017. szept. 21. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Jófejek lehetnek a barátnőid...
2017. szept. 21. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Titkos jelzés. Az Apolló Mck 24/HQS műhold atmoparazitális légbütykentyűje,minden kilencvenhatvanhetedik rádnézésre,gamma tripod sugárzást lővell,ki,ezzel megsértve kína adóűgyeinek jóízlését.A Csaj egy kém. Én azt javaslom,végezd ki mielött átveszi a világuralmat.
2017. szept. 21. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Hát így elég bunkónak tűnik a srác. Fhuu szerintem hagyd egy kicsit bár másnapra már tuti elfelejtette a srác hogy mi történt. A lényeg hogyha làtod ne görcsölj ne kezd el kerülni nagyon de mert az feltűnő lehet. De NE is keresd mert az is feltűnő. Gondolom nem akarod hogy rájöjjön az érzéseidre szóval ha a közelben van próbálj viselkedni természetesen mintha téged ő nem is érdekelne. De ez csak egy ötlet.
2017. szept. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!