Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hány éves kortól van az hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól van az hogy már nem kínos a szerelem?

Figyelt kérdés
fiú-lány között természetesen . Hány éves kortól van az hogy már nem "kínos" és nem szekálnak az osztálytársak ! Mert sok olyan 5.osztályos kislányt/kisfiút látok akik már csokolóznak.. és egy lánnyal beszéltem én 14 vagyok és mondta hogy nagyon szeretik

2017. márc. 8. 17:45
 1/5 A kérdező kommentje:
nagyon szeretik egymást de szekálják..
2017. márc. 8. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő. Ki milyen hamar érik meg rá...

Mostanában a 14-15 éves kort mondanám.

2017. márc. 8. 17:46
 3/5 anonim válasza:

Adom az előző véleményét.

Személy függő.....

Nálunk is vannak "komoly,, párkapcsolatban lévő 5.-esek

2017. márc. 8. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmmilyen korban nem gáz szerintem :) Mondjuk egy 7-12 év körüli gyereknél is lehet szerelem maximum nem olyan intenzíven.
2017. márc. 8. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ. Valaki 14 évesen már megtalálja a "nagy ő"-t, de más csak 40 évesen.

És most nem a menőző kis tini-csitri szerelmekre gondolok.

Én 18 vagyok, de még egyetlen egy pasim sem volt, pedig érett személyiségűnek mondom magam. Csak egy olyan pasit sem ismerek egyelőre, akivel tényleg illenénk egymáshoz és nem lenne foglalt, vagy én nem vagyok az esete.

2017. márc. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!