Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, elegem van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, elegem van?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy minden lány csak szórakozik velem, elegem van, hogy nem találok egy értelmes lányt. Elegem van hogy mindenki szórakozik velem és csak kihasznál. NEM BÍROM MÁR EZT, ITT VAGYOK 20 ÉVESEN EGY SZŰZ P**CS, MI A FRANC VAN ITT? ELEGEM VAN, MA MEGÖLÖM MAGAM. 😢😢😢😢

2017. szept. 21. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Hat ha húszévesen olyan az írás stílusod mint egy 10 éves kislányé akkor ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb dobnak.
2017. szept. 21. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:

2 dolgot tehetsz. Ja, nem. 3-at. 1) megölöd magad. 2) keresel egy lányt, aki viszont szeret. 3) nem foglalkozol semmivel és élsz tovább egyedül.

Bármelyiket is választod sok sikert és kitartást!

2017. szept. 21. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
2017. szept. 21. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, amikor elolvastam, hogy 20 éves vagy elkapott a röhögőgörcs. Azért az IQd legyen már több mint a korod (xd)
2017. szept. 21. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha igazán meg akarod ölni magad, nem muszáj erről a fél országot informálnod. Szinte minden napra jut egy ilyen kérdés, és a kérdezőt ilyenkor úgysem lehet meggyőzni az égvilágon semmiről... Gondolom téged sem, úgyhogy inkább nem is próbálkozom.
2017. szept. 21. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
pff barátaim se voltak soha mégse rinyáltam egyszer sem életemben, szánalmas vagy.
2017. szept. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!