Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék?
12/L 7. osztaly
Tehat... Van egy fiu aki 13 eves egy osztalyba jarunk es nagyon birjuk egymast. Szoktunk egyutt menni orakra, szunetekben leul mellem, neha megolel, az orakon is szoktunk hulyeskedni. Nagyon aranyos, es sajnos vagy nem sajnos mar azt szeretnem hogy velem legyen... Faj a szivem ha nincs ott mellettem, estenkent mindig arra gondolok hogy milyen jo lenne ha o is erezne valamit irantam. De van egy kis problema. Szokta neha csapkodni a fenekem (es azt mondta hogy nem tud mit csinalni ha egyszer tetszik neki). De egyik nap mondta hogy tetszik neki az a lany (nev szerint elmondta) vagy hat azt mondta hogy ra hajt. Es mostanaban eleg sokszor van azzal a lannyal, szoval nem tudom hogy egyutt vannak-e de nem is ez a lenyeg. Ha nincsenek egyutt akkor mi lenne a helyes? Elfelejteni ot es hagyni a francba vagy pedig kozeledni hozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!