Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék most?
Úgy jöttem egy fiúval ősze hogy már lassan háromnegyed éve szerelmes vagyok belé és azt írta hogy engem választ de
15-20 perc múlva azt mondta hogy mást választ...
Pedig nagyon aranyos dolgokat mondott de az úgy látszik mind hazugság volt.
Most irtam neki hogy miért hazudta azt hogy még karcolja magát a barátnőmnek el mondta hogy azért mert én is de én rá kérdeztem mert nem tudja hogy a csaj el mondta nekem na meg az ő szájából akartam hallani erre ő azt írta hogy már kib*sztul ki van tőlem és hogy mondjak egy utolsó szót én azt mondtam hogy szeretlek.
De muszáj volt nekem le tiltanom mert már sírtam és nem bírtam azt hallgatni ahogy bánt
Most mit tegyek én szeret őt és nem akarom el felejteni?!
Ezt a kérdést nem írtad ki esetleg már egyszer nemrégiben? Mindegy, ha nem te voltal a masik kerdes, akkor is ugyanaz a helyzet, úgyhogy linkelem, remelem segít!
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!