Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így van hogy nem lehet mással? Többi lent
Én úgy tudom az Adventista egyházban nincs ilyen, de attól is függ mennyire vallásos a családja vagy ő (mondjuk, ha nagyon akkor pont mindegy, hogy melyik vallás). De neten találsz sok infót a vallásról.
Menj oda hozzá ugyan úgy dumálni, esetleg hívd el valamilyen iskolai programra újra, esetleg mond, hogy segítsen eldönteni, hogy ebben az üzletben ez a ruha jól áll-e rajtad és elmentek együtt. Egy-két példa volt, de kismillió indokkal elhívhatod. Ha bejössz neki úgyis menni fog.
Szia!
Én adventista vagyok és ismerem a Ráckevén található gyülekezetet is, így első kézből tudok neked tanácsot adni. :-)
Nos nincs ilyen hozza rendelés amiről írsz, a gyermekeink szabadon választhatnak párt maguknak, természetesen annak örülnénk, ha komoly gondolkodású, azonos világnézetű párt választanának, de ebbe semmi beleszólásuk nincs. Én azt tanácsolom neked, hogy legyél őszinte, és nyitott vele szemben. Én biztos odamennék hozzá, és kérdeznék tőle a vallásáról, hitéről, és a Bibliáról, mert erről biztosan szívesen beszélget veled! A ráczkeveiek elég jó programokat szoktak csinálni, érdemes ezekre elmenni...
Bármi kérdésed van szívesen segítek.
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!