Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már veletek olyan, hogy csak azután jöttetek rá mennyire fontos nektek egy lány, miután ő mással kezdett el találkozgatni/járni?
Nem pontosan ilyen volt a helyzetem. Jártam egy lánnyal és aztán szakítottunk. Amíg együtt voltunk nem nagyon becsültem meg, nem hittem, hogy tényleg szeretem de aztán az a pár nap pokol volt amíg külön voltunk. Nagyon nagyon rossz volt... Aztán újra összejöttünk de azóta már szakítottunk.
Általánosan szerintem az a helyzet, hogy amikor úgy néz ki, hogy elvesztünk valamit akkor rádöbbenünk, hogy mennyire is fontosak nekünk. Ilyenkor szerintem a megoldás az ha a sarkadra állsz és minden erővel visszaszerzed. De aztán becsüld is meg! :D
Nekem ugy volt, hogy jártam egy fiúval, aki ugy bánt velem egy idő után, mint valami kapcaronggyal, többször is sírtam a viselkedése miatt, de O le sem szart... Aztán szakitottam vele, mert elegem lett.
Utána persze mar nem voltam "Fa$z", "Cigány", meg "Hulye roma"... 😒
Vissza akart szerezni, rájött, hogy szeret, meg miegymás... Par nap múlva megtörtem es ujra összejöttünk. Na innentől kezdve mar tényleg kedves volt es látszott rajta, hogy szeret 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!