Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 17:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnalom hogy igy gondoljatok
2017. szept. 14. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor én is máshogy gondolnám,ha ő is viszont szeretne...de így nem tudom azt mondani,hogy jó érzés szerelmesnek lenni. Néha azért így is van,hogy boldog vagyok,csak azért,mert hozzám szól stb. Amikor visszagondolok egy-egy szavára vagy cselekedetére,megszakad a szívem,hogy akkor menynire örültem neki stb.de legbelül úgy is tudom,hogy el kéne felejtenem,de lehetetlennek tűnik,talán jövőre sikerül,amikor már nem látom többet...amúgy elnézést,hogy írtam egy kisregényt,de ez most kijött belőlem...most is rettenetesen hiányzik :(( 8-as és 9-es voltam.
2017. szept. 14. 20:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez függ tényleg attól, hogy kibe vagy az és, hogy 100%-osan megéri e neked is. De egyébként szerintem ez egy olyan érzés ami megmagyarázhatatlan. Egy vicces mondás van erre, hogy "A szerelem olyan, mintha bevizeltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed annak melegségét". :) Számomra egyébként egy csodálatos érzés és imádom a párom
2017. szept. 14. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha viszonzatlan, akkor kegyetlenül fostos érzés :D
2017. szept. 15. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:
3#-as vagyok. ha nem vagy szép meg nincs jó tested akkor már lehúzhatja az ember a wc-n magát. Szóval légy szerzetes!
2017. szept. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!