Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés úgy tényleg,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés úgy tényleg, igazából szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szar es jo
2017. máj. 16. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Hat attol fugg. Ha viszonzott szerelembe cagy, parkapcsolatba az nagyon jo, de rossz is tud lenni ha peldaul nem latod a szerelmed hetekig, veszekedtek stb.Ha viszonzatlan szerelembe vagy k*rv* szar. Ha viszonzatlan elso latasos szerelembe az megrosszabb. Nekem az utobbi van masfel eve es ilyet meg nem ereztem, nem gyerek szerelemnek mondanam, nem igazan vagyok mar gyerek. Mikor ott van elotted de semmit se tehetsz, valoszinuleg az illeto maskepp erez, es raadasul mar el is ment. Befolyasolja a kesved, hangulatod, azt hogy hogyan tudsz koncentralni. Es egyszerre jo is meg nemis, minsig.mikor meglattam boldog voltam es eszembe jutott hogy nem lehetek vele es.mindig rosszul lettem. Amikor nem lattam szomoru voltam egesznap. Es olyan mintha kiteptek volna valamit a szivedbol, es uresseget erzel. Mintha nelkule nem lennel teljes, minden ertelmet veszti. Na nalam igy nyilvanul meg, de lehet masnal mas:)
2017. máj. 16. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó, nagyon. De most komolyan, egy érzést nem lehet szavakkal kifejezni pontosan, csak hasonlatokat tudsz írni meg, körülírásokat. Amúgy ha eljön az ideje tudni fogod hogy "Na ez az az érzés." Nem bonyolult. 18F
2017. máj. 16. 23:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem viszonozza ku rva szar, letargikus állapotba kerülsz és haldoklassz..
2017. máj. 17. 06:50
 5/9 krampusz77 válasza:
Nagyon jó érzés,Legjobb érzések egyike.Csak igen ha nincs viszonozva akkor ott sem lehet leírni hogy mennyire rossz érzés.Velem pont ugyanez van és várom hogy vége legyen mert sajnos tönkre vagyok.18F
2017. máj. 17. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:

A héten lesz fél éve hogy beleszerettem olyan valakibe aki nem viszonozza.

Pár dolgot elmondtam neki ezzel kapcsolatban és tudja hogy mit érzek iránta.

Ő úgy látja hogy ez szerelem.

Igazából ha róla beszélhetek másnak vagy esetleg vele beszélgetek akkor leírhatatlan mennyire jó érzés fog el.Ha visszaír akkor mindig a fülemig ér a mosoly, nevetgélek, véletlen kiadok valami hangot hangosan.

Amikor személyesen látom akkor gyönyörködöm benne de ne úgy hogy észre vegye, mimdig rá gondolok akármi van, még ha lekötöm magam valamivel akkor is rá gondolok, mosolygok, zavarban vagyok, nevetek, eltakarom az arcom hogy más ne lásson engem, ha pl csak egy tollat megfog és elkezd írni az nekem olyan mintha nem is természetes dolog lenne az írás, sokszor rá gondolok a suliban is és nem a tanárra.

Van mikor nem látom akkor elzárkózom mindenkitől és csak fekszem és szomorú zenét hallgatok, könnyes a szemem, van hogy kiöntöm a lelkem egyik barátomnak ő megvígasztal, nagyon hiányzik nekem ha nem látom vagy nem hallom a hangját.

Volt hogy sok ideig nem láttam és depresszióba estem bele, akkor senki nem tudott rajtam segíteni (mármint a barátaim) családtagoknak nem mondtam el se a szüleimnek.Viszont akibe szerelmes vagyok neki elmondtam és beszéltünk személyesen erről és utána sokkal jobban éreztem magam pedig nem adott hű de nagy tanácsot, az segített hogy beszélgettünk és azóta életvidám vagyok.

Amikor pedig nem látom mert mondjuk én beteg vagyok vagy éppen ő nem jön akkor azzal ösztönzön magam hogy pár nap múlva láthatom (az a pár nap 7nap).

2017. máj. 17. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak a viszonzatlant tapasztaltam, de azt 1,5 èvig, szörnyű volt, egy kín, maga a pokol.
2017. máj. 17. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
7. ha tenyleg ugy bele vagy esve fog még folytatodni xd
2017. máj. 17. 13:38
 9/9 anonim válasza:
A szerelem akkor jó, ha viszonozzák. Viszont ha nem, akkor lehet pokolian rossz érzés is. Tavaly nyáron megismertem az egyik osztálytársam(lány) barátnőjét, a legelső pillanatba megtetszett, így hát elkezdtem érdeklődni felőle. Elkezdtem közeledni hozzá, beszélgettem vele sokat, és egyszer csak egy fura érzés keletkezett bennem. Nem bírtam nem rá gondolni, a szemem előtt az arca volt mindig. Nagyon szerettem volna őt megkapni, ezért úgy éreztem, hogy be kell vallanom, szeretem őt. El is mondtam neki, de sajnos visszautasított. Ezek után még jobban gondoltam rá, sehogy se bírtam kiverni a fejemből. Már ez nagy kín volt szánomra, azt hittem ennél nincs rosszabb, de kiderült hogy van. Az egyik legjobb barátomnak, aki az osztálytársam is egyben megtetszett, de őt nem utasította vissza. Életem legrosszabb szakasza következett, mély depresszióba estem, még annyira se bírtam elfelejteni, mert jött az ősz, vele együtt az iskola, és minden héten azt láttam, hogy a barátom meg ő smárolják a suli előtt egymást. Szerencsére rá 3-4 hónapra enyhült ez a dolog, mostanra meg már teljesen kiment a fejemből. Senkinek se kívánom ezt az érzést, mert tényleg egy borzasztóan rossz érzés. Ezelőtt nem voltam szerelmes, szóval nekem sajnos ez az első élményem a szerelemmel kapcsolatban.
2017. máj. 21. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!