Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hívhatott el mert bejövök neki?
most ha csak úgy tök random téged úgy mutat be, hogy lecserélte a barátnőjét, és nem is szakított még vele, és annyi az ok, hogy keveset talizhattok valoszínű vagytok vagy 12 évesek, és kell neked ilyen de komolyan, aki lecserél:?
18/f
Én most nem értem... Ha jól értem lány vagy, van egy barátnőd, aki szakított a pasijával. Idáig tiszta.
Aztán "ha nekem egy jobb baratnom isugyan ott van es ugyan ugy keson jar haza mint ez a lany fog elmehetnenk majd neha a varosba"
ebből már nem értek semmit. Mi az hogy jobb barátnő? Meg most akkor neked egy másik barátnőd is későn ér haza, és a srác hívott el sétálni? Mi köze van ennek a "jobb" barátnődhöz?
Később meg a (első)lány mondta hogy nincsenek már együtt, és a lány hívott el téged sétálni?
Szerintem tanulj meg érthetően fogalmazni inkább...
Nem igazabol a lanyokra bukok de neha a fiukra is
Ja az am kimaradt hogy fiu vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!