Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én ezt nem értem. A szerelemtő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem. A szerelemtől haluzhatok be ilyeneket?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe hát hogy is mondjam... beleszerettem. Aztán beszélgettünk Facebookon, és néha úgy tűnik, hogy érdeklődik irántam, néha viszont nem. Kedden megyünk egy helyre, aztán hogyan tudnék közeledni felé? :c ha esetleg nem érdeklődne. Mert ugye még nem beszélgettünk élőben, és nem is ismerjük egymást. :/ 16/l, 17/f

2017. szept. 9. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Hallottam régen a szerelem "becenevű" drogról,nem emlékszem mit mondtak a pontos hatásáról,de persze,benne lehet a hallucináció is.

Egyébként.Kérdezz magáról,engedd,hogy beszéljen,de legyél te is érdekes.Nyílván van rá esély,hogy tetszel neki,ezért legyél nyitott felé!Semmiképp ne görcsölj rá,tudom,könnyü mondani,de tényleg.Attól csak rosszabb lesz.

2017. szept. 9. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzed,nem tetszel neki, lehet, hogy fáradt, enervált, és nincs témaötlete. De az is lehet, hogy szimplán csak kedves, vagy kellemesnek tartja veled beszélgetni. Mert ha nem lenne kellemes, akkor nem csinálná, mással is el tudná űzni az unalmát, akkor olyannal dumálna, aki őneki is érdekes, tehát szerintem te valamennyire azért érdekes vagy neki. De mondjuk nem biztos, hogy konkrétan ellenkező neműként viszonyul hozzád, lehetséges az is, hogy csak simán barátkozik. De amúgy, hogyha kedden mentek egy helyre, akkor valszeg számítasz neki, meg különben nem is feltétlenül mutatkozna veled. Szóval amúgy ez kétesélyes, lehet, hogy tetszel neki, lehet, hogy nem. De szerintem ebből még lehet bármi.
2017. szept. 9. 22:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát... Az a gyanúm, hogy minden lánnyal ilyen :/ mármint. Oké a barátnőmmel kedvesebb, de ők már régóta ismerik egymást. És nem "együtt mutatkozunk", csak egy edzésre megyünk. Ennyi az egész:) Bocsánat, ha nem írtam le érthetően
2017. szept. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!