Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örültök ha egy lány kezdeményez?
A kiszemeltem nem lép, én pedig nem szeretnék tovább várni. Tudom, hogy a mai világban nem ciki, ha a lány kezdeményez, mégis felmerül bennem a kérdés, hogy ez nem zavar titeket? Nem fogja kevésbé fiúsnak, esetleg rosszul érezni magát? Illetve tudnátok hasznos tanácsot adni, hogy hogyan közelítsem meg? Egy suliba járunk, még soha nem beszéltünk, és kicsit félek is.
Köszi! :)
"Fiúk, örültök ha egy lány kezdeményez?"
-Ez igazából személytől függ, mert valaki igen, valaki nem, de mondjuk a félénk vagy bizonytalan típusúak (félénkre példa vagyok) azok tudnak neki örülni, mert látják hogy valakinek fontosak, és lehetséges hogy ő is megpróbálja, csak nem azonnal.
Megközelítéshez: ha esetleg valakitől tudod hogy mit szeret, akkor arról beszélj vele (vagy ha beszéd nem megy írj rá facebookon), és akkor csak elindul a beszélgetés.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!