Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örültök ha egy lány kezdeményez?
A kiszemeltem nem lép, én pedig nem szeretnék tovább várni. Tudom, hogy a mai világban nem ciki, ha a lány kezdeményez, mégis felmerül bennem a kérdés, hogy ez nem zavar titeket? Nem fogja kevésbé fiúsnak, esetleg rosszul érezni magát? Illetve tudnátok hasznos tanácsot adni, hogy hogyan közelítsem meg? Egy suliba járunk, még soha nem beszéltünk, és kicsit félek is.
Köszi! :)
De te már beszéltél vele, a jég megtört, szedd össze magad, ne félj! :) Igaz, lehet hogy mindkettő fél a másikra vár, hogy kezdeményezzen, de senki nem tesz lépést, pedig lehet, hogy egy szuper kapcsolat lenne. Megpróbálom, összegyűjtöm az erőm. Ha meg nem jön össze, akkor lesz más és kész :)
Amúgy nem tűnik félénk srácnak.. Bár én sem vagyok félénk semmiben, most meg mégis :D
Kifejezetten jól tud esni, amikor egy lány kezdeményez. Azzal, hogy szinte mindig csak mi kezdeményezünk, tulajdonképp kénytelenek vagyunk a sötétben tapogatózni, és ha sokszor nem jön össze, az nem tesz jót az önbizalmunknak.
Szerintem nagyon is fiúsnak érezheti magát attól, ha egy lánynak annyira bejön, hogy kezdeményezésre szánja el magát.
#11/12: Kérdező.
Teljes mértékben igazad van tovább kell keresnem a társaságát és meg is fogadom a tanácsodat. De bevallom őszintén egy kicsit összezavart. Bár az is igaz,hogy nagyon bamba vagyok a nőkhöz :)
Nem vagyunk ám bonyolultak mi lányok:D Kívánom, hogy sikerüljön!
Nagyon remélem, hogy összejön ezzel a fiúval. Kevésszer érzem azt, amit most. Különleges nagyon, annyira tudnám szeretni és mindennél jobban megbecsülném :)
Szia! Köszönöm szépen :)
Én is pont ugyan azt érzem amit te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!