Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vagyem rá hogy kibéküljön velem? Mit mondjak neki? 15/F
Hát, nem tudpmennyire lehet ezzel a helyzettel kezdeni valamit.
Ha még válaszol, az jó jel.
Szerintem egyszer írj neki egy nagyon hosszú üzenetet, amiben írd le, hogy nem akartam vele összeveszni, csak egy nagyon rossz korszakos volt, írd le neki az okát is, és hogy iszonyatosan sajnálod, és szeretnél a barátja lenni, és hogy bocsásson meg neked, és hogy ha erre nem képes, mivel tudnád jóvá tenni, megváltoztatni a véleményét.
Ne mondatonként küldd el neki, hanem egybe az egészet. Fontos, hogy ne tudjon visszaírni pl akkor, mikor a szöveg felénél jársz. Egybe az egészet. 1 üzenetben. Remélem segítettem. Szerintem meg kéne próbálnod. Sok sikert?
Hát, nem tudpmennyire lehet ezzel a helyzettel kezdeni valamit.
Ha még válaszol, az jó jel.
Szerintem egyszer írj neki egy nagyon hosszú üzenetet, amiben írd le, hogy nem akartam vele összeveszni, csak egy nagyon rossz korszakos volt, írd le neki az okát is, és hogy iszonyatosan sajnálod, és szeretnél a barátja lenni, és hogy bocsásson meg neked, és hogy ha erre nem képes, mivel tudnád jóvá tenni, megváltoztatni a véleményét.
Ne mondatonként küldd el neki, hanem egybe az egészet. Fontos, hogy ne tudjon visszaírni pl akkor, mikor a szöveg felénél jársz. Egybe az egészet. 1 üzenetben. Remélem segítettem. Szerintem meg kéne próbálnod. Sok sikert!
#5 miről beszélsz? nem volt ő a barátnőm.
#3 hasonlóan próbálkoztam pár hónappal ezelőtt de csak egy disliket írt vissza viszont ahogyan te írtad az jobb és talán hatásosabb meg fogom próbálni úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!