Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szánalmas vagyok? Több lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas vagyok? Több lent

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Nincs barátom. A történetem röviden annyi, hogy van egy pasi, akivel már elég rég óta ismerjük egymást, de egy fél éve kerültünk közelebb egymáshoz. Barátok vagyunk. Sajnos neki barátnője van, de az utóbbi időben volt egy olyan beszélgetésünk, hogy ő megcsókolna engem. Ami később sikerült is neki. Igen, tudom, szánalmas vagyok, amiért tudtam, hogy van barátnője, de én így is hagytam neki, hogy megcsókoljon. Ezután kocsikáztunk egy picit, majd pettingeltünk kicsit. Ez többször megtörtént már, de kb egy hete majdnem lefeküdtem vele. Ő azt mondja, hogy csak érzelmek nélkül, de én sajnos már többet érzek iránta. Úgy érzem, hogy következő alkalomkor már meg fog történni a dolog, és vele fogom elveszíteni a szüzességem. Én úgy gondoltam, hogy az első alkalom nekem szerelemből fog megtörténni, viszont most ez a srác teljesen felfordította az életemet, és már gondolkodni sem tudok normálisan a jelenlétében.

Mit csináljak? Hagyjam a fenébe, vagy engedjek a kísértésnek? Végülis a szüzességemről van szó...

2017. szept. 8. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Azt tetted, ami vonzott."

Embeeer! Akkor a pedofilok se azok, mert azt teszik, ami vonzza őket.

Kérdező, na, talán kicsit alábecsültünk, bár nem kellene elhamarkodni a dolgot, de ha tényleg megmondod neki, hogy vége, és erre akárhogy is reagál, kitartasz a döntésed mellett, akkor le a kalappal. :)

2017. szept. 8. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

#12 mi köze ennek a pedofíliához?

én értem a kérdezőt. és azzal együtt tudok érezni, de ezekkel a görcs, ítélkező válaszokkal nem :P

2017. szept. 8. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
13: Szomorú, ha nem érted. Azt írtad, nem szánalmas, mert azt tette, ami vonzotta őt. Én pedig a pedofília példájával szemléltettem, hogy attól még, hogy valami vonzza az embert, nem biztos, hogy helyes azt tenni.
2017. szept. 8. 14:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ! A pasival beszéltem, nem fogok még egyszer abba a hibába beleesni, hogy vele csináljak bármit is. A barátnőjével én fogok beszélni, mivel ő nem szeretné neki elmondani a dolgokat..
2017. szept. 8. 17:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!