Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szánalmas vagyok? Több lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas vagyok? Több lent

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Nincs barátom. A történetem röviden annyi, hogy van egy pasi, akivel már elég rég óta ismerjük egymást, de egy fél éve kerültünk közelebb egymáshoz. Barátok vagyunk. Sajnos neki barátnője van, de az utóbbi időben volt egy olyan beszélgetésünk, hogy ő megcsókolna engem. Ami később sikerült is neki. Igen, tudom, szánalmas vagyok, amiért tudtam, hogy van barátnője, de én így is hagytam neki, hogy megcsókoljon. Ezután kocsikáztunk egy picit, majd pettingeltünk kicsit. Ez többször megtörtént már, de kb egy hete majdnem lefeküdtem vele. Ő azt mondja, hogy csak érzelmek nélkül, de én sajnos már többet érzek iránta. Úgy érzem, hogy következő alkalomkor már meg fog történni a dolog, és vele fogom elveszíteni a szüzességem. Én úgy gondoltam, hogy az első alkalom nekem szerelemből fog megtörténni, viszont most ez a srác teljesen felfordította az életemet, és már gondolkodni sem tudok normálisan a jelenlétében.

Mit csináljak? Hagyjam a fenébe, vagy engedjek a kísértésnek? Végülis a szüzességemről van szó...

2017. szept. 8. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Saját magadra figyelj. Mire vágysz, mit akarsz. Nincsenek szabályok.
2017. szept. 8. 13:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne mondd, hogy 17 évesen nem tudsz egy normális férfit találni! Ha már eddig eljutottál, negyon nehéz lesz visszafordulni, pedig azt kellene tenned!
2017. szept. 8. 13:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A pasi is meg te is megérdemlitek egymást..érzelmek nélkül akarja? Hát lehet hogy a barátnőjének vannak érzelmei, amivel egyikőtök sem foglalkozik. Őt sajnálom egyedül. És igen. szerintem szánalmas amit csináltok. De jusson eszedbe, hogy ha a barátnőjét megcsalja veled, akkor téged is ugyanúgy meg fog csalni mással. Nehogy azt hidd, hogy te olyan különleges vagy, akitől nem lépne tovább. És egy ilyen embertől akarsz többet?....gondolkodj el ezen
2017. szept. 8. 13:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Reméltem, hogy írhatom, hogy nem, nem vagy szánalmas de sajnos elolvasva a történetet azt kell mondjam, baromi szánalmas vagy. Számtalanszor olyan pasi kezdeményez felém akinek barátnője van, én őket mindig próbálom visszaterelni a jó útra, hogy a barátnőjükkel foglalkozzanak, ha meg végképp nem értenek a szóból, hát hagyom őket, és nem beszélek inkább velük. Nagyon sajnálom a fiú barátnőjét, szegény nem is tudja, hogy miféle barátja van...nagyon is bűnös vagy ebbe a dologba, egy kapcsolatot teszel konkrétan tönkre, ha a fiú már ennyire hülye legalább te ne lennél az! És ilyennek akarod odaadni magadat? Nagyon megfogod bánni! Ő nem fog veled összejönni ezek után, csak hülyít téged! De, ha neked ez kell, hogy majd később csúnya szavakkal illessenek, akkor csak rajta. 21/L
2017. szept. 8. 13:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen.

Meg ez az egész szerelem és vonzalom dolog úgy általában nagyon szánalmas már, hogy egy ilyen f.aszfejért két lány is oda van, egy csomó normális srácért, aki nem csalná meg soha a barátnőjét, pedig senki...

2017. szept. 8. 13:30
 6/14 anonim ***** válasza:
ha ő az első nagy szerelmed aberrált leszel egész életedben. válassz rendes szingli pasit legyél rendesen szerelmes. nem normális dolog a barátnő mellett pettingelni veled lefogadnám sokkal idősebb a pasi
2017. szept. 8. 13:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem hibáztatlak. Viszont a pasi egy lányt sem érdemelne meg, nagyon gerinctelen és bár értem én hogy fiatal és szeretne szórakozni, de ezt nem szabadna megtennie a barátnőjével. Neked is megmondta, hogy érzelmek nélkül benne van, veled korrekt volt, vele pedig egy szemétláda. Te döntsd el, hogy szeretnél-e egy ilyen alaktól bármit is. Ne érezd magad rosszul, ha igen a válasz, mert mint írtad te szerelmes vagy, és ez az ő érzelmeitől független is kialakulhat, szóval te szerelemből tennéd meg vele. De mérlegeld, hogy egy kis idő múlva szívesen gondolnál-e vissza rá hogy igenis vele volt és így volt. Ha te nem fogadtad volna a közeledését, több, mint biztos, hogy más lányt keresett volna, szóval ebből a tekintetből mindegy... De a szememben a megcsalás az egyik legundorítóbb dolog, ha egy párkapcsolat megromlik vagy nem olyan, mint amilyenre vágyik az ember, nem ez a megoldás. Rajtad múlik, hogy alakítod a jövőd ebből a szempontból. De az, hogy kiírtad a kérdést azt jelenti nem tudod mit szeretnél, tetszik a játszadozás, tetszik a fiú, de tudod, hogy ebből sosem lesz komoly kapcsolat. Szerintem.
2017. szept. 8. 13:49
 8/14 anonim ***** válasza:

Az előzőek tökéletesen leírtak mindent ami fontos.

Én nem mondom, hogy szánalmas vagy...inkább egy fiatal lány aki hibázott pöppet.

A fiú sokkal nagyobb marha.

Ez egy élvezet hajhász fickó aki lófüttyöt nemtud a kapcsolatokról...ráadásul az orrod előtt csalja meg a barátnőjét. Gondold csak át.

Fordított helyzetbe ez neked, hogy esne?...És vajon mi tartaná vissza, ha mondjuk veled késöbb összejön, és újra megcsinálja ezt valakivel?

Kérlek ne engedd neki!!! nagyon jól ismerem ezeknek a fajtáját...bármennyire is tetszik hidd el, hogy csak kihasznál.

Késöbb meg fogod köszönni.

Te ennél egy sokkal JOBB fickót érdemelsz.

Nem is értem, hogy ezeknek a beteg kéjjenc majmoknak hova lett a lelkiismeretük...-.-

Ui. Tudom, hogy most valószínűleg még mindig úgy érzed, hogy szereted, hogy nemtudod elengedni, de ilyenkor mindig arra gondolj, hogy te semmit sem veszítettél. Ez amit ő csinál...ez nem szerelem. Ő pedig elveszt egy olyan lányt aki szerette...

Javaslom mégegyszer...bármennyire erőszakoskodik...semmiképp se veszítsd el vele és a kisebb dolgokat is offolnám vele.

Sokkal,de sokkal jobb srácot érdemelsz;)

És hidd el nem fogod megbánni...ezt megigérem.:)

2017. szept. 8. 13:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elismerem, hatalmas hülyeséget csináltam. A pasival fél órán belül találkozni fogok, és elmondom neki, hogy én ezt nem szeretném tovább folytatni. több, mint valószínű, hogy ő nem fogja elmondani a barátnőjének, hogy megcsalta velem, és most azon gondolkodom, hogy én kellene elmondjam neki, vagy mit csináljak?
2017. szept. 8. 13:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy szánalmas. Azt tetted, ami vonzott. Szerintem nincs ezzel baj.
2017. szept. 8. 13:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!