Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rosszulettem a szájra puszitól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszulettem a szájra puszitól (? ) Tiszta gáz X/

Figyelt kérdés
Na szóval ma taliztam egy fiuval és szajra pusziztunk de mikor akartam volna neki adni hirtelen elfordultam, nem is tudom miert..csak egyszeruen rosszul lettem, de nem is tudom miert mert a szaja nem volt budos,meg igazabol egy hete járunk.Csak valahogy azt éreztem hogy nem megy.Ez nagyon ciki de ez van. Aztan igy kb fel oraval utanna meg mar ment de az sem volt az igazi.Ez nem értem miért van . Valakinek bolt mar ilyen?
2017. szept. 6. 19:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Mindketten 14 évesek vagyunk
2017. szept. 6. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Félsz tőle egyszerűen, pedig nem kell.

Fiatal vagy és gondolom tapasztalatlan. Az elején megéri esetlennek lenni, hogy később felejthetetlen legyen.

2017. szept. 6. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi, lehet igazad van
2017. szept. 6. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
más mikor izgulsz valami miatt, meg más mikor félsz. ha izgulsz, akkor várod ugyan, hogy megtörténjen, csak kicsit ráparázol hogy mégis mi lesz. ha félsz, akkor azt jelenti, hogy nem akarod megtenni, nem akarod hogy megtörténjen. tehát tedd fel magadnak a kérdést: féltél, vagy csak izgultál?
2017. szept. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!