Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Legjobb fiú barát?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb fiú barát?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel mar jó ideje barátok vagyunk és kb.3 évvel ezelőtt nagyon jóba lettünk 2 fiúval akik az osztályunkba járnak. Én és az egyik fiú nagyon jóba lettük olyannyira hogy idén nyárra már sokszor szerelmemnek ,kicsimnek ,életemnek is hívott és egyre többször akartunk kettesben találkozni. Mivel az éven a sulinkban kötelező a páros tánc (keringő,palotás) megbeszéltük hogy akkor mi együtt leszünk.. Csakhogy..:) Egy hülyeség miatt össze vesztünk és egymáshoz se szoltunk ami nekem nagyon rosszul esett mivel nagyon hianyzott.. 1-2 nappal később bocsánatot is kért ,viszont mikor még "rosszba voltunk" annyit megbeszéltünk hogy akkor a tancot nem fogjuk együtt tancolni..mivel kibékültünk már esélyt sem nagyon látok rá hogy összejöjjünk és ez már nekem nem is fontos csak az hogy megint annyira jó barátok legyünk mint régebben és szeretnék vele táncolni de nem tudom ..megérné-e megkérdeznem vagy inkább hagyjam? És hogy kérdezzem meg? Vagy lehet ebből az egész "kapcsolatbol több"?Attól félek vissza akar menni az exéhez és vele is akar majd táncolni.. Mit tegyek?
2017. szept. 6. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem kéred meg, akkor fog máshoz menni... Lehet belőle kapcsolat is, de akkor nyitnotok kell, és túllépni a friendzoneon, már ha egyátalán volt az köztetek.
2017. szept. 6. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!