Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Művész2002 kérdése:

Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
Most mentem 9.be és van egy lány aki nagyon tetszik. Siman hosszabb tavon is eltudnam vele kepzelni. Eddig tok atlagos a tortenet meg minden de en is lany vagyok. En tudom magamrol hogy a lanyok irant is vonzodom de azt nem hogy o hogy all a dologgal. Nagyon joban lettunk mar a golya tabor alatt is de erre meg egyszer sem mertem nala kiterni. Persze nem letamadni szeretnem hogy en nem csak baratsagot szeretnek toled de legyszi adjatok otleteket hogyan es mit tegyek?
2017. szept. 2. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ő nem tudja, hogy te bi vagy, akkor viszonylag egyszerű dolgod van, mert szimplán barátként elterelheted a témát arra, hogy ő mit gondol a lány-lány felállásról, és, hogy esetleg el tudná-e képzelni magát egy másik lánnyal.
2017. szept. 2. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

hát, nehéz ügy. nem szeretném elvenni a kedved, de nagy esély van rá, hogy eszébe se jutott még hogy ne csak barátok legyetek. tudja, hogy biszex vagy? van barátja?

a kérdésre válaszolva, szerintem sem jó ötlet letámadni, ahogy ezt te magad is írtad, ismerd meg jobban, egy hét aligha volt elég erre. ha már kialakult egy szorosabb barátság, akkor beszélj neki erről.

2017. szept. 2. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!:)

Nem nem tudja hogy az vagyok es jelenleg nincs baratja.

2017. szept. 2. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!